Kara ve Çotuk ailesinin mutlu gününde belediye başkanları Balcıoğlu ve Güzel nikah merasimini birlikte gerçekleştirdi

Kara ve Çotuk ailesinin mutlu gününde belediye başkanları Balcıoğlu ve Güzel nikah merasimini birlikte gerçekleştirdi
Çağla Kara ve Alican Çotuk'un dün akşam gerçekleşen düğününde iki belediye başkanı Bora Balcıoğlu ve Erhan Güzel bir araya gelerek nikah merasimini birlikte gerçekleştirdi.

Dün akşam Kara ve Çotuk ailelerinin mutlu gününde komşu iki ilçenin belediye başkanları çifti yalnız bırakmadı. Çağla Kara ve Alican Çotuk çiftinin nikah merasimini Silivri Belediyesi Başkanı Bora Balcıoğlu ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel birlikte gerçekleştirdi.


Bölgenin sevilen ailelerinden Kara ve Çotuk ailelerinin evlatları Çağla ve Alican çifti, dün akşam Silivri'deki Kavaklı Etkinlik Alanı'nda düzenlenen düğünle dünyaevine girdi. Çiftin mutlu gününde Çatalca ve Silivri Belediye Başkanları Erhan Güzel ve Bora Balcıoğlu da katılarak nikah merasimini birlikte gerçekleştirdi. Çok sayıda kişinin katıldığı düğünde gazeteci ve Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert'te çifti yalnız bırakmadı.

grrhkgobgaadd9v.webp

Kara ve Çotuk ailesinin düğün töreninde Erhan Güzel ve Bora Balcıoğlu çifte mutluluklar dilerken sosyal medya hesaplarından yayınladıkları paylaşımla çifti bir kez daha kutladı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu X üzerinden yaptığı paylaşımda; "Kara ile Çotuk ailelerinin kıymetli evlatları Çağla ve Alican’ın nikah merasimini Çatalca Belediye Başkanımız Erhan Güzel ile birlikte gerçekleştirdik. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Kara ve Çotuk ailelerini kutluyorum." dedi.

grqj5fuxqaadu8k.webp

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ise sosyal medya hesabında yayınladığı mesajında; Çağla Kara ve Alican Çotuk'un nikah merasimlerini Silivri Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu ile birlikte gerçekleştirdik. Genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diliyorum." notunu yayınladı.

cb5faea8-9797-4b69-902f-5f17a277f2f5.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.