Kaldırımdan giden motosiklet sürücüsü yayayı çileden çıkarttı: Tepkileri umursamadan yoluna devam etti

Kaldırımdan giden motosiklet sürücüsü yayayı çileden çıkarttı: Tepkileri umursamadan yoluna devam etti
İstanbul Sarıyer'de kaldırımdan giden motokurye yayanın sert tepkisiyle karşılaştı. Gösterilen tepkiye rağmen sürücünün umursamadan yoluna devam ettiği anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Motosiklet sürücüleri ve motokuryeler trafik kurallarını hiçe sayacak davranışlarda bulunmayı sürdürüyor.

Kural tanımayan bazı motosiklet sürücüler hem kendi canlarını hem de diğer sürücülerin ve yayaların hayatını tehlikeye atarak kazaya davetiye çıkarıyor.

Öte yandan emniyet şeridini ve kaldırımı da kullanarak trafik kurallarını hiçe sayan motosiklet sürücüleri vatandaşları çileden çıkartma noktasına getiriyor.

Bu duruma bir benzer örnek İstanbul Sarıyer'de meydana geldi. Bir motosiklet sürücüsü sadece yayaların kullanması gereken kaldırımda ilerledi.

Tepkileri umursamadı, yoluna devam etti

Ancak o anda kaldırımdan ilerleyen yaya, motosikletliye tepki gösterdi. Fakat motosikletli tepkiyi umursamadan kaldırım üzerinde gitmeye devam edince kadın, sürücüye "Allah belanı versin" diyerek beddua etti.

Kaldırımdan ilerleyen motosikletliye araç sürücüleri de korna çalarak tepki gösterirken sürücünün uyarılara aldırış etmeden yoluna devam etmesi dikkat çekti.

O anlar bir başka sürücünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.