Mehmet Mert’ten Büyükçekmece Belediyesine “festival” tepkisi: “Yapacaksanız adam gibi yapın”

Mehmet Mert’ten Büyükçekmece Belediyesine “festival” tepkisi: “Yapacaksanız adam gibi yapın”
DAMGA Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert, ekonomik sıkıntı içinde olduğu bilinen Büyükçekmece Belediyesi’nin düzenlediği festival hakkında dikkat çeken eleştirilerde bulundu.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen festivalin 25.’si 24 Temmuz ile 3 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Konserler, gösteriler, dans etkinlikleri ve dünyanın dört bir yanından gelen yabancı misafirlerin ağırlandığı 25. İstanbul Büyükçekmece Festivali için ayrılan bütçe tartışma konusu oldu. Ekonomik sıkıntı içinde olduğu ve çalışanların maaşlarını ödeyemediği bilinen Büyükçekmece Belediyesi’nin bin 200 konuğu ağırladığı bir festival düzenlemesine bir tepki de DAMGA Gazetesi İmtiyaz Sahibi Gazeteci Mehmet Mert’ten geldi.

Kişisel sosyal medya hesabından bir videolu paylaşım yapan Mehmet Mert, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e festival üzerinden yüklendi.

Mert konuya dair paylaşımında; “Belediye Başkanı Hasan Akgün hem battık, maaş ödeyemiyoruz, iş yapamıyoruz diyor. Hem de zorlanarak yapmaya çalıştığı festivalde onlarca ülkeden gelen 1200 misafiri ağırlamakta zorlanıyor. Kargaşa içerisinde geçen festivalde ne katılımcılar halinden memnun, ne maaş almakta zorlanan belediye personeli, ne de Büyükçekmece esnafı!” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.