İstanbullular dikkat! Süper Kupa finali nedeniyle bugün bu yollar kapalı!

İstanbullular dikkat! Süper Kupa finali nedeniyle bugün bu yollar kapalı!
Bugün Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Süper Kupa final maçı nedeniyle İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

2024 Turkcell Süper Kupa, 3 Ağustos 2024 Cumartesi günü oynanacak maçla sahibini bulacak. Beşiktaş ile Galatasaray takımlarının Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya geleceği maç öncesinde bir dizi önlem alındı.

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, Süper Kupa finali nedeniyle İstanbul’da bugün bazı yolların trafiğe kapatılacağını açıkladı.

Kurum tarafından trafiğe kapalı olacak yollar açıklanırken, taraftarların stada ulaşmak için kullanacağı güzergahlar da sıralandı.

İşte kapanacak yollar!

İstanbul Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’nden 3 Ağustos Cumartesi Süper Kupa finali nedeniyle trafiğe kapatılacağı açıklanan yollar şöyle:

"TEM kuzey yan yol 900 metre yol kavşağı ve 900 metrelik yol, TEM kuzey yan yol İSKİ Arıtma Tesisleri Yolu kavşağı ile İSKİ Arıtma Tesisleri Yolu, Tuna Caddesi ile 13. Sokak kavşağı, İstanbul Olimpiyat Metro İstasyonu önü ve metro üst geçidi, Olimpiyat Stadı Yolu metro istasyonu ayrımı, P23 otopark ayrımı, tünel girişi ayrımı, P5-P6-P7-P8-P9-P10 otoparkları ayrımı ile 900 metre yol sonu ayrımları ve Olimpiyat Stadı yolundan 900 metre yol sonuna bağlantı kavşağı, 900 metre yol sonundan Olimpiyat Stadı'na bağlantı yolu, Olimpiyat Stadı yolu P20–P21 otopark ayrımları, Olimpiyat Stadı yolu P24 otopark ayrımları, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi 401. Sokak, 2745. Sokak, 2746. Sokak, stat yanı Başakşehir Köprüsü, TEM-(E80) kuzey yan yol (Masko-Bayramtepe Köprüsü arası), Olimpiyat Stadı yolu TEM-(E80) kuzey yan yol ile Nidapark Sitesi arası trafiğe kapatılacak"

Olimpiyat Stadına ulaşım güzergahları

Öte yandan müdürlükten yapılan açıklamada trafiğe kapatılacak yolların yanı sıra iki takım taraftarlarının stadyuma ulaşmak için kullanması gereken güzergahlar da sıralandı:

“Galatasaray taraftarı, TEM ve Basın Ekspres, TEM Kuzey Yan Yol'u, Beşiktaş taraftarları ise Kuzey Marmara Otoyolu, Eski Edirne Asfaltı, Rıfat Ilgaz Caddesi, Olimpiyat Stadı yolunu kullanarak stadyuma gidecek. Taksiler ise Galatasaray taraftarları için TEM, TEM Kuzey Yanyol, Beşiktaş taraftarları için Kuzey Marmara Otoyolu, Eski Edirne Asfaltı, Rıfat Ilgaz Caddesi, Olimpiyat Stadı yolu güzergahlarını kullanacak"

İlgili Haberler

Kaynak:Emre Kulcanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.