İstanbul'da trafikte saldırı: Aracın önünü kesip içindekileri dövdüler

İstanbul'da trafikte saldırı: Aracın önünü kesip içindekileri dövdüler
İstanbul'un Kadıköy ilçesinde seyir halinde ilerleyen aracın önünü kesen bir grup, içerisindeki kişilere saldırıda bulunarak darp etti.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde sokak ortasında dehşete düşüren anlar yaşandı.

Olay İstanbul'un Kadıköy ilçesi Suadiye Sahil Yolu'nda meydana geldi. İddiaya göre trafikte otomobilleriyle seyir halinde ilerleyen bir grup, henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı, yolda ilerleyen bir aracın önünü kesti.

Bir anda araçlarından inen grup önlerini kestikleri aracın içerisinde bulunan kişilere saldırmaya başladı. Trafiğe aldırmadan araçtaki 3 kişiyle kavga etmeye başlayan grup, küfürler savurarak yumruklu saldırıda bulundu.

Çevredekiler araya girdi

Saldırıya uğrayan otomobildeki şahıslar araç içerisinden çıkmazken saldırganlar yumruklarını savurmaya devam etti. Yaşanan kavgaya çevrede bulunan vatandaşlar müdahale etti. Araya giren kişiler saldırganları önünü kestikleri araçtan uzaklaştırmaya çalışarak ortamı yatıştırmaya çalıştı.

Çevredekilerin araya girmesiyle kalabalık grup araca binerek olay yerinden uzaklaşırken o anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.