Esenyurt'ta bir motor kazası daha!

Esenyurt'ta bir motor kazası daha!
Bugün İstanbul Esenyurt'ta görenleri korkutan bir kaza meydana geldi. Yürekleri ağza getiren kazaya bir hususi araç ve bir motosiklet dahil oldu.

Bugün İstanbul'un Esenyurt ilçesinde bir araç ve motosikletin çarpışmasıyla feci bir kaza meydana geldi. Kaza, Firuzköy Bulvarı'nda gerçekleşti. Bu mevki de benzer bir çok kazanın gerçekleşiyor olması vatandaşların tepkisini topladı.

Firuzköy Bulvarı'nda, ana yola bağlanan ara yoldan çıkan motosikletli, ana yoldan gelen aracı görmeyince feci kaza gerçekleşti. Araç ve motosiklet birbirine çarptı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu, 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin gelmesiyle iki aracın sürücüsüne de ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Sürücüler, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sağlık görevlilerinden alınan bilgiye göre, motosiklet sürücüsünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Esenyurt'un en işlek bulvarlarından biri olan Firuzköy bulvarı ise kazadan sonra, yol yardım ekiplerinin müdahalesiyle tekrar trafiğe açıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.