İstanbul'da sağlık çalışanlarına saldırı girişimi: Küfür ve hakaretler savurdu, serbest kaldı

İstanbul'da sağlık çalışanlarına saldırı girişimi: Küfür ve hakaretler savurdu, serbest kaldı
İstanbul'da sağlık çalışanlarının üzerine yürüyüp saldırmaya çalışan şahıs ekiplerin çalışması sonrasında gözaltına alındı. Ancak gözaltına alınan trafik magandası serbest bırakıldı.

İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bir adam sağlık çalışanlarına sopayla saldırmaya çalıştı.

Olay, Bağcılar, Yenigün Mahallesi Bağcılar Caddesi üzerinde meydana geldi. Bağcılar'da oturan bir vatandaşın aniden rahatsızlanması üzerine sağlık ekiplerine haber verildi.

Ambulans ihbar üzerine hastaya müdahalede bulunmak için yola koyuldu. Sonrasında adrese varan ambulans şoförü, sokağa girerek hastayı almak için trafiğe engellemeyecek şekilde aracını durdurdu.

Ancak o esnada arkada bulunan bir otomobil sürücüsü ambulans şoförünün yolu kapattığını iddia etti. Bunun üzerine sağlık görevlileriyle tartışmaya giren şahıs, bir süre sonra tartışmayı büyüterek aracından indi ve sağlık çalışanlarına saldırmaya çalıştı.

Serbest bırakıldı

Araçtan inen otomobil sürücüsü sağlık çalışanlarının üzerine yürüyerek küfür ve hakaretler savurdu.

Kavgaya tanıklık eden vatandaşlar, otomobil sürücüsünü sakinleştirerek aracın geri dönmesini sağladı. Bir süre daha küfürleri sıralayan sürücü otomobiline binerek olay yerinden uzaklaştı.

Yaşanan olay sonrasında polis ekipleri şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Şüpheli isim olayın yaşandığı aynı gün gözaltına alınarak sağlık çalışanlarına yönelik hakaret suçundan hakkında yürütülen soruşturma sonrası adli makamlarca serbest bırakıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.