İstanbul'da kısa mesafe kavgası: Taksici yolcuyu darbetti, hastanelik oldu

İstanbul'da kısa mesafe kavgası: Taksici yolcuyu darbetti, hastanelik oldu
İstanbul Esenler'de bir taksici “kısa mesafe” tartışmasında aracına binmek isteyen yolcuyu darbetti.

Taksicilerden en çok şikayet edilen konuların başında kısa mesafe olduğu için yolcu almamaları geliyor. Yine kısa mesafe olduğu için yolcu almayan taksici ve araca binmek isteyen yolcu arasında tartışma yaşandı.

İddiaya göre İstanbul'un Esenler ilçesinde bir şahıs taksi aramak için yola koyuldu. O esnada boş taksi bulan ve gitmek istediği adresi taksiciye söyleyen şahıs, istediği yanıtı alamaması üzerine tartışma çıktı.

Taksi şoförü, yolcunun gitmek istediği adresin kısa mesafe olduğunu söyledi. Bunun üzerine yolcu araca binmek konusunda ısrar edince taksici aracından çıkarak yolcuya saldırdı.

Taksi şoförünün tekme ve yumruklu saldırısına karşılık vermeye çalışan şahıs, kendini bir anda yerde buldu. Kavgayı gören taksicinin akrabaları da saldırıdan kaçmaya çalışan kişiyi darp etmeye başladı.

Taksicinin akrabaları, “Senin kafanı keseceğiz” diyerek şahsı tehdit etti. O anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde yolcuyla konuşan taksicinin bir anda araçtan çıktığı ve tartıştığı yolcunun üzerine yürüyerek darp ettiği anlar yer aldı. O esnada bir anda oluşan ve taksicinin akrabaları olduğu iddia edilen şahıslarında yolcuya saldırdığı anlar güvenlik kameralarına kaydedildi.

İlgili Haberler

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.