İstanbul'da hava yarın nasıl olacak? 5 Kasım hava durumu tahmini

İstanbul'da hava yarın nasıl olacak? 5 Kasım hava durumu tahmini
İstanbul'da yaşayan vatandaşlar havanın yarın nasıl olacağını merak ediyor. 5 Kasım Pazar hava durumu tahmini haberimizde yer almaktadır.

Milyonlarca vatandaşın yaşadığı İstanbul'da haftanın son gününde hava durumu merak ediliyor. Kış mevsimine sayılı günler kala halen sıcaklık değerlerinin yüksek olması nedeniyle araştırmalarda giderek artıyor ve nasıl bir havanın olacağı öğrenilmek isteniyor. Barajların ve göllerin kuruma noktasına gelmesi, Marmara Bölgesi'ndeki nüfus nedeniyle çok fazla kişiyi etkileyecek. Sorgulama sebeplerinden biri de bu. Peki 5 Kasım 2023 Pazar günü hava nasıl olacak? Sıcaklık kaç derece olarak ölçülecek? İl genelinde hava yağmurlu mu olacak? İstanbul'da yazdan kalma bir Pazar mı görülecek? İşte merak edilen soruların yanıtı ve saatlik İstanbul hava durumu haberimizde...

5 Kasım 2023 İstanbul hava durumu, yarın hava nasıl olacak?

İstanbul'da 5 Kasım 2023 Pazar tarihi itibarıyla hava sıcaklıkları gündüz saatlerinde 20-21 derece ortalaması ile seyir gösterecek. Genelde kapalı ve parçalı bulutlu hava hakim olacak. Sabah saatlerinde ise oldukça açık. Günün ilk saatlerinde şiddetli ve orta şiddetli yağmur bekleniyor.

hava-durumu-istanbul-yarin.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.