62. Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali 12 Temmuz 2024 Cuma günü başlıyor!

62. Geleneksel Silivri Yoğurt Festivali 12 Temmuz 2024 Cuma günü başlıyor!
Silivri'nin 62. Geleneksel Yoğurt Festivaline sayılı günler kaldı. Festival 3 sevilen sanatçının konserleriyle keyifli anlar yaşatacak.

Silivri'nin yıllardır süren gelenekselleşmiş festivali olan 62. Silivri Yoğurt Festivali 12 Temmuz 2024 Cuma günü başlıyor. Yoğurt Festivali'nin dört gözle bekleyen vatandaşlar için etkinliğin ayrıntıları da netleşmeye başladı. 12-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 62. Silivri Geleneksel Yoğurt Festivali üç gün üç gece sürecek. Festivalde sevilen sanatçılar İrem Derici, Semicenk ve Volkan Konak sahne alarak Yoğurt Festivali'ne katılan herkese unutulmaz anlar yaşatacak.

62. Silivri Geleneksel Yoğurt Festivali'nde hangi sanatçı saat kaçta konser verecek?

Silivri'de bu yıl 62'ncisi düzenlenen Silivri Geleneksel Yoğurt Festivali, Silivri Belediyesi ana bina önünde başlayacak kortej ile Silivri Sahili'ndeki Festival Alanı'na yürüyüş ile festivalin açılışı yapılacak. Kortej sonrası 3 gün boyunca halk dansları gösterileri ve saat 20:00'de başlayacak konserler sonrasında festival sona erecek. Yoğurt Festivali'ne katılmak isteyen Silivri'deki vatandaşlar için her gün mahallelerden kalkacak servis araçlarıyla ulaşım sağlanırken festivaldeki konser takvimi ise belirlendi.

62-silivri-yogurt-festivali-ba-1720027633-o-b-vlk0.webp

62. Silivri Geleneksel Yoğurt Festivali 12 Temmuz 2024 Cuma günü (ilk gün) saat 19:00'da başlayacak kortej sonrası halk danslarının ardından sanatçı İrem Derici sahne alacak.

13 Temmuz Cumartesi günü (ikinci gün) ise saat 20:00'de başlayacak halk danslarının ardından Semicenk, hayranlarıyla bir araya gelecek.

14 Temmuz Pazar günü (üçüncü gün) festivalin son gününde ise saat 20:00'da halk dansları gösterisinin ardından Volkan Konak festivalin kapanışını yaparak konser verecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.