İstanbul'da hareketli dakikalar: İki kadın kendilerine laf atan şahsı tekme tokat böyle dövdü

İstanbul'da hareketli dakikalar: İki kadın kendilerine laf atan şahsı tekme tokat böyle dövdü
İstanbul’da 2 kadın kendisine laf atan bir adamı sokak ortasında tekme tokat dövdü. Yaşanan o anlar çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son buldu.

Olay İstanbul'da akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre iki kadın yolda yürüdüğü esnada bir adamın sözlü tacizine uğradı.

Kadınlar ise adamın sözlü tacizine sessiz kalmadı ve şiddetle tepki gösterdi. Bir anda adama saldıran kadınlar adamı yere düşürerek tekme ve yumruklarla darp etmeye başladı.

Neye uğradığını şaşıran ve kendisine yönelik bu tepkiyi bekleyemeyen adam ise aldığı darbeyle yere düştü ve kendisini yerde savunmaya çalıştı.

Çevredeki vatandaşlar ayırdı

Ancak iki kadının tekme ve yumruklarına karşılık ayağa kalkmaya başaramayan adam bir süre daha yerde darp edildi. İki kadının kendilerine laf atan bir adamı dövdüğünü gören çevredeki vatandaşlar ise duruma müdahale etti.

Kadınların yanına gelen şahıslar iki kadını uzaklaştırmaya çalıştı. Yaşanan olay çevredeki vatandaşların araya girmesiyle son buldu.

O anlar ise sokaktaki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde iki kadının kendisine laf atan adamı tekme, yumruk ve tokatlarla darp ederek etkisiz hale getirdiği görülüyor. Adamın ise yerden kalkmaya çalıştığı ancak darbelere karşı başarılı olamadığı anlar yer alıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.