İstanbul'da evine ikinci kez giren hırsızlık şüphelisini silahla vurdu: O anları kayıt altına aldı

İstanbul'da evine ikinci kez giren hırsızlık şüphelisini silahla vurdu: O anları kayıt altına aldı
İstanbul Bayrampaşa'da ev sahibi, ikinci kez evine giren hırsızlık şüphelisine dehşeti yaşattı. Şüpheliye ateş açan adam o anları kayıt altına aldı.

İstanbul'da evine girmek isteyen adam hırsızlık şüphelisiyle karşılaşınca olanlar oldu.

İstanbul'da iddiaya göre bir hırsızlık şüphelisi daha önce girdiği aynı eve giderek hırsızlık girişiminde bulundu. İkinci kez aynı eve giren şüpheli ise bu kez istediği sonucu elde edemedi.

Dışarı çıkan ve bir süre sonra evine geri dönen ev sahibi bir gariplik olduğunu fark etti. Bunun üzerine eve girdiğinde hırsızlık şüphelisi ile karşı karşıya gelen adam şüpheliyi evden çıkarmak için silahını kullandı.

Önce şüpheliyi çağıran adam, dışarıya çıkmasını istedi. Bu süre zarfından silahını doğrultmayı sürdüren adam, kapı önüne çıkan şüpheliyi gözünü kırpmadan vurdu.

"Sen kimsin, niye evime geldin" diyerek sorular yönelten ve adamın ifadelerini umursamadan tetiği çeken adam, o anları cep telefonu kamerasıyla kayıt altına aldı.

Görüntülerde ev sahibi, hırsızlık şüphelisinin kapıya çıkmasını istediği ve sonrasında tetiği ayaklarının bulunduğu yere çektiği görülüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.