İstanbul'da akran şiddeti: Bir grup kız öğrenci iki kızı darp edip o anları kayıt altına aldı

İstanbul'da akran şiddeti: Bir grup kız öğrenci iki kızı darp edip o anları kayıt altına aldı
İstanbul Bayrampaşa'da iki kız, bir grup öğrenci tarafından darp edildi. Kızların akranlarına şiddet uyguladığı anlar başka bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi.

Olay İstanbul'un Bayrampaşa ilçesinde meydana geldi. Bayrampaşa'da bulunan bir lisede kız öğrenciler arasında, henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Ancak tartışma kısa sürede büyüdü ve okul dışına taştı. Bir grup öğrenci tartıştıkları iki kızı çağırdıkları yerde sıkıştırdı ve acımasızca darp etmeye başladı.

SAÇINDAN TUTUP KAFASINI DEFALARCA KEZ YERE VURDU

Bir kız öğrencinin tartıştığı öğrenciyi yere düşürerek darp ettiği ve kafasını defalarca kez yere vurduğu görüldü. Acımasızca saldırılarını sürdüren kızın o anları olaya karışan başka bir öğrenci tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Kaydedilen görüntülerde, bir grup öğrencinin çağırdıkları iki kıza aynı anda saldırarak darp ettiği görüldü. Saldırıya uğrayan kızın kafasının defalarca kez yere vurulduğu ve o anlarda diğer öğrencilerin ayırmak yerine sadece izlemekle yetindiği görüldü.

DİĞER ÖĞRENCİLER İZLEMEKLE YETİNDİ

Öte yandan bir çocuğun "Ayrılın lan yeter" dediği duyuldu. Fakat sözlü müdahaleyle sınırlı kalan öğrencileri duymazdan gelen saldırgan, kızın saçından tutarak dakikalarca sürükleyip, başına yere vurmaya devam etti.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.