İstanbul'un Esenyurt'ta hırsızlık olayı: Şoförün uyumasını fırsat bilip TIR'ı soydular

İstanbul'un Esenyurt'ta hırsızlık olayı: Şoförün uyumasını fırsat bilip TIR'ı soydular
İstanbul'un Esenyurt ilçesinde TIR şoförünün uyuduğunu gören hırsızlar TIR'ın kapısını açarak hırsızlık yaptı. O anlar bir otomobil sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay İstanbul'un Esenyurt ilçesinde meydana geldi. Esenyurt'ta park edilen bir TIR'ı gören iki hırsız, soygun yapmaya karar verdi.

TIR şoförünün uyumasını da fırsat bilen hırsızlar, araçlarını TIR'ın arka kısmında durdurarak harekete geçti. Sonrasında TIR'ın kapağını açarak hırsızlık yapan şahıslar, TIR'da bulunan yükleri kendi araçlarına taşımaya başladı.

TIR ŞOFÖRÜ NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Hırsızlık yapan şahıslar olay yerinden hızla uzaklaştı. TIR şoförü ise uyandığında gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı. TIR'daki yüklerin çalındığını anlayan şoför, durumu polis ekiplerine bildirdi.

O anlar ise hırsızlığa tanıklık eden bir otomobil sürücüsünün cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde araçtan inen şahısların TIR'ın kapısını açarak içerisinde bulunan yüklerin bazılarını kendi araçlarını taşıdıkları görülüyor.

O ANLARI KAYIT ALAN ŞAHIS HIRSIZLIK ANINI İZLEMEKLE YETİNDİ

Öte yandan cep telefonu kamerasıyla o anları kaydeden sürücünün herhangi bir tepki vermemesi ve hırsızlık anlarını sadece izlemekle yetinmesi eleştiri konusu oldu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.