İstanbul Valiliği 15 Temmuz programını açıkladı

İstanbul Valiliği 15 Temmuz programını açıkladı
İstanbul Valiliği tarafından darbe girişiminin 8. yıldönümü olan 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü düzenlenecek programın detayları belli oldu.

15 Temmuz 2016 günü düzenlenen darbe girişimi sonrasında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanmaya başlamıştı. 2024 yılında 15 Temmuz günü İstanbul’da düzenlenecek programla ilgili valilikten açıklama geldi.

İstanbul Valiliği’nin resmi sosyal medya hesaplarından yapılan ve İstanbul Valisi Davut Gül imzası taşıyan paylaşımda 15 Temmuz 2024 Pazartesi günü düzenlenecek etkinlikler ve program açıklandı. Buna göre, 15 Temmuz günü saat 19.00’da Fatih Camii’nde başlayacak programda saat 19.30’da Mehter Takımı ile Saraçhane Parkı’na yürüyüş düzenlenecek.

Saat 20.00’de Mehter konserinin ardından etkinlikler gece yarısına kadar devam edecek. Saat 00.13’de okunacak dua ve sela ile program sonlanacak.

Valiliğin paylaşımında etkinlik, “#15Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’müzün 8. yıl dönümü, #İstanbul’da Valiliğimizin düzenleyeceği programlarla coşku ile kutlanacak.” sözleriyle duyuruldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.