İstanbul Vakfı’nın 'Büyüt Hayallerini' bursu: Başvurular başladı mı, nereden ve ne zaman yapılacak?

İstanbul Vakfı’nın 'Büyüt Hayallerini' bursu: Başvurular başladı mı, nereden ve ne zaman yapılacak?
İBB'nin maddi imkanları yetersiz kız üniversite öğrencileri için hayata geçirdiği Büyüt Hayallerini Eğitim Bursu başvuruları başladı. Başvurular ne zamana kadar sürecek, nereden yapılacak? İşte detaylar...

İBB İstanbul Vakfı çatısı altında, Dr. Dilek Kaya İmamoğlu öncülüğünde yürütülen Büyüt Hayallerini Eğitim Bursu başvuruları başladı.

İBB tarafından duyurulan açıklamada maddi imkanları yetersiz kız üniversite öğrencilerine burs desteği sağlayan Büyüt Hayallerini Eğitim Bursu başvurularının başlatıldığı belirtildi.

2023-2024 öğretim yılında İlham Veren Adımlar kitabının satışından elde edilen gelir ve destekçilerin bağışlarıyla 3000 üniversiteli kız öğrenciye Büyüt Hayallerini Eğitim Bursu desteği sağlanmıştı.

Dr. Dilek Kaya İmamoğlu öncülüğünde, İstanbul Vakfı çatısı altında 2021 yılında hayata geçen Büyüt Hayallerini projesi, bu yılda kız üniversite öğrencilerine maddi katkıda bulunmayı sürdürüyor.

Başvurular ne zamana kadar sürecek?

Büyüt Hayallerini Eğitim Bursu başvuruları ise bugün itibariyle başladı. Burs desteğinden faydalanmak isteyenler 15 Eylül, saat 23:59’a kadar https://istanbulvakfi.istanbul üzerinden başvuru yapabilecek.

Büyüt Hayallerini projesi nedir?

Büyüt Hayallerini projesi, istihdam desteği ile de bursiyerlerine ek gelir yaratacak iş imkanları sağlıyor. Gençlik etkinlikleri ve paylaşım ağıyla bursiyerlerinin sosyalleşmesini ve motivasyonunu desteklemeye devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.