İstanbul Arnavutköy'de feci kaza: TIR şoförü korkunç şekilde can verdi

İstanbul Arnavutköy'de feci kaza: TIR şoförü korkunç şekilde can verdi
İstanbul'ıun Arnavutköy ilçesinde korkunç bir kaza meydana geldi. Meydana gelen kazada TIR'ın altında kalan sürücü feci şekilde can verdi.

Feci olay Arnavutköy Tayakadın Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre seyir halinde ilerleyen kimliği henüz belirlenemeyen sürücünün kullandığı TIR, bilinmeyen bir nedenden dolayı arıza yaparak yolda kaldı.

Bunun üzerine araçtan inen şahıs, arızayı tespit etmek için bir süre TIR'ı kontrol ettikten sonra sonra aracın çevresinde dönerek dorsenin altına girmek istedi. Ancak bundan sonra yaşananlar yerini korku dolu anlara bıraktı.

Dorsenin altına giren sürücü, bir anda el freninin çekili olmadığı TIR'ın hareket etmesiyle aracın altında kaldı.

TIR'ın önüne geçerek durdurmak istediler

O esnada şoförün aracın altında kaldığını fark eden çevredeki vatandaşlar duruma müdahale etmeye çalıştı. TIR'ın önüne geçerek durdurmaya çalışan bir vatandaşa diğer şahıslar da yardım etti. Fakat TIR hareket etmeye devam edince bu kez bir kişi aracın ön koltuğuna geçerek el frenini çekip durdurdu.

Hayatını kaybetti

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralı TIR şoförünü hastaneye kaldırdı. Ancak metrelerce sürüklenen şoför kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen can verdi.

Feci kaza anı kamerada

O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde şahsın arızalanan aracı kontrol ettiği ve sonrasında dorsenin altına girdiği görülüyor. Bir anda hareket eden TIR'ın altında kaldığı görülen şahsı fark eden çevredeki vatandaşların TIR'ı durdurmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştığı görülüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.