CHP İstanbul Gençlik Kolları seçimli kongresi ne zaman 2024?

CHP İstanbul Gençlik Kolları seçimli kongresi ne zaman 2024?
CHP İstanbul’da Gençlik Kolları kongresinin yapılacağı tarih ve yer belli oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İstanbul Gençlik Kolları’nda kongre heyecanı yaşanıyor. Yeni CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanının belirleneceği kongrenin yeri ve mekanı açıklandı.

CHP İstanbul Gençlik Kolları’ndan yapılan açıklama ile il kongresinin düzenleneceği tarih duyuruldu. CHP’nin 17. İstanbul Olağan İl Gençlik Kongresi 22 Eylül 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek.

CHP İstanbul Gençlik Kolları Kongresi, Bakırköy ilçesinde yer alan Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi’nde saat 09.00 ile 17.00 arasında gerçekleştirilecek.

gxds6z1xyaaekwj.jpeg

Kongre tarihi CHP İstanbul Gençlik Kolları tarafından şu sözlerle duyuruldu: “22 Eylül tarihinde Bakırköy Leyla Gencer Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan İl Gençlik Kolları Kongremizin partimize ve örgütümüze hayırlı olmasını dileriz. Birlik ve beraberlik içerisinde geçecek kongremize tüm Genç üyelerimiz davetlidir. Gençlik Emin İstanbul Senin!”

Başkan Kara'dan mesaj

CHP İstanbul Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kara da kişisel sosyal medya hesabından kongre tarihini paylaşarak şunları söyledi: “17. Olağan İstanbul İl Gençlik Kolları Kongresi’ne başta değerli örgütümüz olmak üzere tüm genç arkadaşlarımız davetlidir. Kongre sürecimizin partimize ve İstanbul’a hayırlı olmasını diliyor; demokrasi, birlik ve beraberlikle geçireceğimiz bu sürecin iktidar yürüyüşümüze güç olacağına gönülden inanıyorum.”

Başkan Erdem Kara’nın kongrede yeniden aday olup olmayacağı henüz net değil.


İlgili Haberler

Kaynak:Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.