İş Sağlığı Bilim Uzmanı Dr. Özkan Kaan Karadağ, İBB Meclisini bilgilendirdi

İş Sağlığı Bilim Uzmanı Dr. Özkan Kaan Karadağ, İBB Meclisini bilgilendirdi
İstanbul Güvenliği Şube Müdürü, İş Sağlığı Bilim Uzmanı Dr. Özkan Kaan Karadağ, sürdürülebilir sağlık hizmetlerini, İstanbul’a yaygınlaştırmak amacıyla yaptıkları çalışmalarla ilgili İBB Meclisini bilgilendirdi.

İstanbul Güvenliği Şube Müdürü, İş Sağlığı Bilim Uzmanı Dr. Özkan Kaan Karadağ, sürdürülebilir sağlık hizmetlerini, İstanbul’a yaygınlaştırmak amacıyla yaptıkları çalışmalarla ilgili İBB Meclisini bilgilendirdi. Meclis kürsüsünden konuşan Kaan Karadağ, “İş sağlığı güvenliğini halk sağlığı sorunu olarak görerek ilerliyoruz” dedi. “Önce insan ve iş kazasız İstanbul” şiarı ile iş sağlığı politikalarını Ekrem İmamoğlu imzası ile hayata geçirdiklerini belirten Dr. Özkan Kaan Karadağ, İBB’nin Saraçhane yerleşkesindeki başkanlık binasının 99 depreminde hasar almadığını ancak buna rağmen güçlendirme çalışması yapılan bir bina olduğunu söyledi.

Duyarlılık çağrısı

Sonuç itibari ile İBB Başkanlık binasının güvenilir bir bina olduğunu, afet farkındalığı konusunda da meclis üyelerinin desteğini istediklerini, 16 milyon İstanbullunun huzurlu ve mutlu yaşaması için deprem durumunda yapılması gerekenleri anlattı. Deprem anında binanın acil çıkış noktalarını, yangın tüplerini, toplanma alanı gibi bilgiler vererek konuşmasını tamamlayan İş Sağlığı Bilim Uzmanı Dr. Özkan Kaan Karadağ, 16 milyonun sağlıklı yaşaması için tüm belediye başkan ve meclis üyelerini duyarlı olmaya davet etti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.