İngilizcesini geliştirmek isteyenlere Yaşam Vadisi'nde şahane etkinlik!

İngilizcesini geliştirmek isteyenlere Yaşam Vadisi'nde şahane etkinlik!
İngilizce bilinmesine rağmen pratik yapılmaması çoğu kişinin unutmasına ve kendini geliştirememesine neden olurken Beylikdüzü'nde gerçekleşen Coffee Talks programıyla İngilizce konuşularak hem eğlenceli vakit geçiriliyor hem de öğrenmenin yolu açıldı.

İngilizce birçok kişinin bilmesine rağmen düzenli pratik yapılmadığı için unutulan bir dil olmasıyla biliniyor. Beylikdüzü Belediyesi ve American Life Dil Okulları, İngilizce bilen fakat pratik yapmakta zorlanan gençler için Coffee Talks programıyla Yaşam Vadisi'nde iş birliği gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında sadece İngilizce konuşulduğu ve çeşitli oyunlar, müzik dinletileriyle hem dil düzeyini pekiştirerek hem de keyifli dakikalar yaşadılar.

Yabancı dil konuşturulmaya özendirildi

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte katılımcıların ilk olarak seviyeleri belirlenerek belirli gruplara ayrıldı. Ardından moderatörler eşliğinde diğer katılımcılarla tanışma ve sohbet eşliğinde etkinlik oyunlar ve şarkılarla devam edildi.

Vatandaşların tamamen ücretsiz olarak katıldığı Coffee Talks etkinliği her yaştaki bireyin kolay ve öğrenilebilir bir dil olduğunu anlamaları ve aktif olarak konuşturulmaya özendirildi.

bir-gununu-ingilizce-gecir-seviyeni-gor-eglen-ogren-10-001.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.