İmamoğlu’ndan Milli Takım’a destek mesajı

İmamoğlu’ndan Milli Takım’a destek mesajı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, EURO 2024’te son maçına çıkmaya hazırlanan A Milli Futbol Takımı’na destek mesajı yayınladı.

Almanya’da düzenlenen Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Portekiz’e 3-0 mağlup olmalarının ardından eleştiri oklarının hedefinde olan A Milli Futbol Takımı’na destek mesajları gelmeye devam ediyor. Son olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da millilerin yanında olduğunu belirten bir paylaşım yaptı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kişisel X hesabından yaptığı paylaşımda, A Milli Futbol Takımı’nın yarın oynayacağı Çekya maçının önemine dikkat çekti. Milli Takım’ın genç oyunculardan kurulu olduğunu altını çizen İmamoğlu, sosyal medyada yaşanan tartışmaların hem oyunculara hem de ülkeye katkısı olmadığını ifade etti.

Ekrem İmamoğlu paylaşımının tamamında şu ifadelere yer verdi:

“Çarşamba günü Çekya ile kritik bir mücadeleye çıkacak olan A Milli Futbol Takımımız, turnuvanın en genç 2. takımı. Bu süreçte kısır tartışmaların ne Türkiye’ye ne de genç oyunculara katkısı var. Ortak sevdamız Türkiye için A Milli Takımın %100 yanında olalım. Birlikte Başaralım”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.