'İBB temizlik personeli çöpleri yere boşalttı' iddiası

'İBB temizlik personeli çöpleri yere boşalttı' iddiası
İBB temizlik personeli, Maltepe Sahil Parkı'nda çöp poşetlerini çimenliklere boşalttığı ve sonrasın fotoğrafını çektiği iddia edildi.

Geçtiğimiz zamanlarda İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), 'bozuk asansör ve yürüyen merdiven' kumpaslarını ortaya çıkarmış bu tür uygulamaları yapan insanlarla ilgili yasal işlemleri yürütüleceğini ifade etmişti.

İstanbul'da bozuk asansör ve yürüyen merdivenlerdeki sorunlar gündeme gelmiş ve İBB yaşanan kumpaslara dair görüntüler paylaşmıştı.

Paylaşımlarda yürüyen merdivenleri durduran bir kişinin görüntüsüne yer verilirken asansörlere zarar veren kişiler hakkında da rutin olarak cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulunulduğu hatırlatılmıştı.

"İBB temizlik personeli çöpleri yere boşalttı" iddiası

Bu kez 'bozuk asansör ve yürüyen merdiven' dışında farklı görüntüler ortaya çıktı.

Maltepe Sahil Parkı'nda bir İBB temizlik personelinin çöp kutusunun içerisinde bulunan poşeti yırtıp çimenliklere boşalttığı ardından ise fotoğrafını çektiği iddia edildi.

O anlara tanıklık eden bir vatandaş olay sonrası cep telefonu kamerasıyla kayda başlayarak yerde bulunan çöpleri gösterdi ve oluşan görüntüden İBB temizlik personelinin sorumlu olduğunu ileri sürdü.

Vatandaş tarafından paylaşılan görüntülerde parkın belli bölgelerinde çöplerin yerlerde bulunduğu görüldü.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.