Hiranur Vakfı internet sitesi neden çalışmıyor? Kapatıldı mı?

Hiranur Vakfı internet sitesi neden çalışmıyor? Kapatıldı mı?
6 yaşındaki çocuğun istismarı iddiasıyla gündeme gelen Hiranur Vakfı'na tepkiler sürüyor. Vakfın internet sitesine de şu an için erişim sağlanamıyor. Peki, Hiranur Vakfı internet sitesi neden çalışmıyor? Kapatıldı mı? Detaylar haberimizde.

Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in 6 yaşındaki kızını dini nikahla evlendirdiği iddiasıyla büyük tepkilerin hedefi haline gelen Hiranur Vakfı'nın internet sitesine erişim sağlanamıyor. İBB tarafından Sancaktepe'deki yapısı da mühürlenen yapının ardından bu gelişmeleri yaşanması internette en çok aranan konulardan biri haline geldi. Peki, Hiranur Vakfı internet sitesi neden çalışmıyor? Kapatıldı mı? Detaylar haberimizde.


Hiranur Vakfı internet sitesi neden çalışmıyor?

Bugün Hiranur Vakfı'nın internet sitesine girenler çeşitli kodlarla karşılaştı. Database (veritabanı) adı veirlen yapının bozuk olduğu gözüktü. Bunun kapatılma kararı ile ilgili bir ilgisi bulunmuyor. Eğer erişim engeli veya kapatma söz konusu olursa mavi bir ekranla birlikte kararı alan savcılığın adı ana sayfada yer alıyor. Şu an ise vakfın sitesinde "Bakımda" ifadesi bulunuyor. Söz konusu hatanın ise düzeltiebilmesi için birçok yöntemi var. Vakfın sitesi yeniden aktif edilebilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.