Hepsiburada, Dünya Köpek Günü’nde destek sayfası açtı

Hepsiburada, Dünya Köpek Günü’nde destek sayfası açtı
Kurtaran Ev'in çip ve karne sponsoru Hepsiburada, Dünya Köpek Günü'nde "Patili Dostlara Destek" isimi sayfa açtığını duyurdu.

Kurtaran Ev'in çip ve karne sponsoru Hepsiburada, 26 Ağustos Dünya Köpek Günü'nde "Patili Dostlara Destek" isimi sayfa açtığını duyurdu. Sayfadan verilen siparişler teslimat adresi seçmeye gerek kalmadan doğrudan Kurtaran Ev Derneği'ne teslim ediliyor. Destek sayfasında indirimli fiyatlarla satışa sunulan mama, mama kabı, taşıma kutusu gibi ürünlerin satışından şirket hiçbir gelir elde etmezken ürünlerin teslimatı ücretsiz yapılıyor.

Patili Dostlara Destek sayfasındaki ürünler derneğin bakımındaki hayvanların ihtiyaçlarına göre güncelleniyor. İlk aşamada test amaçlı sınırlı bir kitleye açılan destek sayfasından verilen ilk siparişler, Kurtaran Ev Derneği'ne ulaştırıldı.

KURTARAN EV'İN DESTEK KARTLARI DA HEPSİBURADA'DA

Hepsiburada'nın sivil toplum kuruluşlarını e-ticarete kazandırmak ve daha fazla kişiye erişimlerini sağlamak amacıyla tasarladığı HepsiYürekten programı kapsamında Kurtaran Ev Derneği de mağaza açtı. Mağazadan, destek kartı adı verilen kartpostallardan satın alan hayvenseverler derneğe destek sağlıyor. Destek kartlarından elde edilen gelir, yine derneğin ana amaçları doğrultusunda kurtarılan hayvanların yaşam şartlarının iyileştirilmesi için kullanılıyor.

Hepsiburada, Dünya Köpek Günü’nde destek sayfası açtı

Hepsiburada, Dünya Köpek Günü’nde destek sayfası açtı

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.