Beyoğlu Belediyesi 25 ton domatesle çiftçilere destek veriyor

Beyoğlu Belediyesi 25 ton domatesle çiftçilere destek veriyor
Beyoğlu Belediyesi, çiftçilere destek vermek amacıyla Bursa'da temin edilen domates fidelerini vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.

Beyoğlu Belediyesi, çiftçilere destek olmak üzere Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesindeki çiftçilerden temin edilen 25 ton domatesi Beyoğlu'nda vatandaşlara ücretsiz dağıttı.

Beyoğlu Belediyesi, çiftçilere destek olmak amacıyla; tarlalarda kalan ve ziyan olmak üzere olan 25 ton domatesi Beyoğlu'nda vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtmak üzere çiftçilerle anlaştı. TIR'la İstanbul'a getirilen 25 ton domates, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Beyoğlu Belediyesi İşletmeler ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne teslim edildi. Beyoğlu Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Market'e ulaşan 25 ton domates, sağlıklı bir şekilde muhafaza edilmek üzere paketlendi.

"ASIL AMAÇ KÖYLÜYE VE ÇİFTÇİYE DESTEK OLMAK'

Beyoğlu Belediyesi İşletmeler ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Hüseyin Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bursa'daki çiftçilerimize destek olmak amacıyla Belediye Başkanımız İnan Güney'in tasarrufuyla 25 ton domates getirdik. Tabi buradaki asıl amaç hem köylüye ve çiftçiye destek olmak hem de bu domatesleri Beyoğlu halkına ücretsiz olarak dağıtabilmek. Bu domatesler Sosyal Yardım Kartı alan, destekte bulunduğumuz hanelere gidecektir. Bu domatesler ilk olarak Sosyal Market'imize götürülerek orada paketlenerek muhafaza edilecek. Daha sonra da vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştırılacak" ifadelerini kullandı.

Beyoğlu Belediyesi 25 ton domatesle çiftçilere destek veriyor

Beyoğlu Belediyesi 25 ton domatesle çiftçilere destek veriyor

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.