Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden'e plaket

Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden'e plaket
Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden’e depremde Hatay’a verdiği katkılarından dolayı gazetecilerden teşekkür ziyareti yapıldı ve plaket sunuldu.

6 Şubat’ta meydana gelen ve ‘Yüzyılın Felaketi’ olarak nitelendirilen, onbinlerce vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremde yaraların sarılması, ihtiyaçların karşılanması için gecesini gündüzüne katarak çaba gösteren Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden’e gazeteciler teşekkür ziyaretinde bulundu.

FATİH POLAT - Akdeniz İnternet Gazetecileri ve Yayıncıları Derneği (AKİYAD) Başkanı aynı zamanda da Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Danışma Kurulu Üyesi Veysel Cıncık, gazetemiz yazarlarından Emekli TV Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yazar Fatih Polat ve İstanbul Gazeteciler Federasyonu Başkanı Adil Koçalan Kaymakam Yöndem’i makamında ziyaret ederek teşekkürlerini sundu. Ziyarette konuşan Gazeteci Veysel Cıncık, Kaymakam Yönden’in bir önceki görev yeri olan İskenderun’da çok başarılı işler yaptığını ve Hatay halkının kendisini takdirle ve saygıyla hatırladığını belirtti. Başkan Cıncık, depremin hemen ardından İçişleri Bakanlığı tarafından Hatay’da Koordinatör Kaymakam olarak görevlendirilen Yönden’in büyük bir özveriyle çalıştığını yaraların sarılmasına büyük katkı verdiğini söyledi. Cıncık, “Sayın kaymakamımız benim de yaşamış olduğum İskenderun’da, Hatay’da şehrimizin yerle bir olduğu, tarifi olmayan acılar yaşamış olduğumuz, yardıma en çok ihtiyacımız olan dönemde devletimizin tüm imkanlarını bizler için seferber etti. Hatay halkı vefalı kaymakamımızı asla unutmayacak. Kaymakamımız İskenderun’da görev yaptığı dönemde hem ilçemizde hem de ilimizde çok sevilen ve çalışmaları takdir edilen bir devlet adamıydı. Bu sevgiye layık olduğunu depremde bir kez daha gösterdi” dedi.

Kaymakam İskender Yönden gazetecilerin kendisini ziyaretinden çok memnun olduğunu, deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle andığını, yaralılara da acil şifalar dilediğini söyledi. Kaymakam Yöndem, “deprem milletimize büyük bir acı yaşattı. Sevdiklerimizi bizden aldı. Devletimiz ve milletimiz böylesine büyük bir felaket karşısında elbirliği ile hala yaraları sarmaya çalışıyor. Bir önceki görev yerim olan İskenderun, ilimiz Hatay kısa bir sürede yeniden ayağa kalkacak. Devletimiz tüm imkanlarını depremde hasar gören illerimizde kullanıyor. Hatay benim meslek hayatımda çok özel bir yeri olan bir şehrimiz. Gönlümüz daima hemşehrilerimizle ” ifadelerini kullandı.

Gaziosmanpaşa Kaymakamı İskender Yönden gazetecilerin kendisini ziyareti için teşekkür etti. Gazeteci Veysel Cıncık Kaymakam Yönden’e Hatay’a olan katkılarından dolayı plaket sundu.

2cece4fe-b47c-4aab-827e-aeb3515c26e1.webp

734b75f7-a073-418f-b5d7-8c0e8707aa96.webp

8e7a4fe7-3b85-463d-9818-f4c149bc858b.webp

dc1efc4d-afb9-4b72-880b-71b5e61424f6.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.