Faciadan dönüldü: Bebek arabası yola düştü, sürücü son anda kurtardı

Faciadan dönüldü: Bebek arabası yola düştü, sürücü son anda kurtardı
İstanbul Şişli'de bir anda hareket eden bebek arabasının yola doğru hareket etti. O anda durumu fark eden kamyon şoförü araçtan inerek bebeği olası faciadan son anda kurtardı.

Olay İstanbul'un Şişli ilçesinde meydana geldi. Bir anne çocuğunun içinde olduğu bebeği kaldırımda bırakarak başka bir şahısla konuşmaya daldı.

BEBEK ARABASI BİR ANDA HAREKET ETTİ

Annesinin kaldırımda bıraktığı bebek arabası kısa süre sonra bir anda hareket etmeye başladı. Bebek arabası yola doğru gittiği esnada o anda seyir halinde ilerleyen kamyon sürücüsü durumu fark etti.

KAMYON SÜRÜCÜSÜNÜN MÜDAHALESİ HAYATINI KURTARDI

Hızla aracından inen sürücü bebeğin olası bir faciayla burun buruna gelmesinden son anda kurtardı. Bebek, içinde bulunduğu arabasıyla birlikte yola düştüğünü sonrada fark eden kadın ise hızla arkasından koştu.

Şoförün müdahalesi bebeğin hayatını kurtarırken yüreklerin ağza geldiği anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

YÜREKLERİ AĞZA GETİREN ANLAR KAMERADA

Görüntülerde bir anda kayan bebek arabasının yola savrulduğu ve o esnada yoldan geçen kamyon sürücüsünün hızla aracından inerek duruma müdahale ettiği anlar yer alıyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.