Eyüpsultan'da mahalle şenlikleri sürüyor

Eyüpsultan'da mahalle şenlikleri sürüyor
Eyüpsultan Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği mahalle şenlikleri ve film gösterimleri tüm coşkusuyla devam ediyor.

Her yaştan Eyüpsultanlıyı yaz akşamlarında bir araya getiren geleneksel mahalle şenlikleri devam ediyor. Son olarak geçtiğimiz hafta sonu Galip Özger Caddesi ve Karadolap Parkı’nda düzenlenen şenlikler büyük ilgi gördü.

SANAT ATÖLYELERİ VE BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ ETKİNLİKLER

Düğmeciler ve Karadolap Mahallesi sakinlerini buluşturan etkinlikte çocuklar, seramik atölyesi, şapka boyama atölyesi, rüzgârgülü atölyesi, çim adam atölyesi, zumba, palyaço, bubble show ve yüz boyama gibi birbirinden eğlenceli etkinliklerle eğlendi.

BAŞKAN ÖZMEN VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Karadolap Parkı’nda düzenlenen şenliğe Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen de katıldı. Şenliğin keyfini çıkaran mahalle sakinleriyle buluşan Başkan Özmen, vatandaşlarla bol bol sohbet edip talep ve isteklerini dinledi.

AÇIK HAVADA SİNEMA KEYFİ

Sahne ve atölye aktivitelerinin ardından saat 20.00’de Kahraman Balık, isimli animasyon film gösterimiyle mahalle sakinleri açık havada film izlemenin keyfini çıkardı. Öte yandan Eyüpsultanlıların yaz gecelerini renklendiren şenliklerde limonata, patlamış mısır ve pamuk şeker ikramları yapıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.