Eyüpspor, Umut Meraş’ı kadrosuna kattı

Eyüpspor, Umut Meraş’ı kadrosuna kattı
Eyüpspor, Beşiktaş'tan ayrılan sol bek oyuncusu Umut Meraş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Eyüpspor, Beşiktaş'tan ayrılan 28 yaşındaki sol bek Umut Meraş ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam ediyor. İstanbul ekibi, son olarak Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren milli oyuncu Umut Meraş ile 2 yıllığına anlaştıklarını açıkladı. Eyüpspor'dan yapılan açıklamada, "Eyüpspor'umuz, Beşiktaş'tan Umut Meraş ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Umut Meraş'a "hoş geldin" diyor; eflatun sarılı formayla nice zaferler diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

FATİH KULAKSIZ: İKİ TARAF İÇİN DE HAYIRLI OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM

Transferin ardından açıklamalarda bulunan Eyüpspor Asbaşkanı Fatih Kulaksız, "Umut Meraş ülkemizi yurt dışında temsil etmiş, A Milli Takım'ın formasını terletmiş önemli bir futbolcu. Süper Lig maratonunda bize çok katkı sağlayacağına inanarak gerçekleştirdiğimiz bir transfer oldu. İki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

UMUT MERAŞ: ELİMDEN GELEN MÜCADELEYİ GÖSTERECEĞİM

Çok mutlu olduğunu ifade eden Umut Meraş ise şöyle konuştu:

"Yüzyılı aşkın tarihiyle, adını aldığı semtin maneviyatıyla her zaman çok değerli bir kulüp olmuş Eyüpspor'a geldiğim için mutlu ve heyecanlıyım. Tarihinde ilk defa Süper Lig'de mücadele edecek Eyüpspor için yeni başarıların altına imza atmak adına ben de elimden gelen mücadeleyi göstereceğim. Hep birlikte nice başarılara."

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.