EURO 2024 Türkiye- Çekya maçını takip etmek isteyenlere meydanlarda dev ekran kurulacak

EURO 2024 Türkiye- Çekya maçını takip etmek isteyenlere meydanlarda dev ekran kurulacak
Bu akşam Türkiye ile Çekya arasında oynanacak milli maç öncesi Arnavutköy ilçesindeki belirli meydanlara dev ekran kurularak maçın heyecanı yaşanacak.

Türk Milli Futbol Takımı’nın bu akşam Almanya'da oynayacağı Çekya karşılaşmasında nefesler tutuldu. Tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu maç öncesi Arnavutköy Belediyesi de vatandaşların maç heyecanına ortak olacak.

İki meydanda milli maç heyecanı yaşanacak!

Bu akşam saat 22:00'de başlayacak EURO 2024 (Avrupa Futbol Şampiyonası) Türkiye- Çekya maçı öncesinde Arnavutköy Belediyesi Hadımköy ve Arnavutköy Cumhuriyet Meydanı'nda dev ekran kurarak vatandaşların maç heyecanına ortak olacak.

Arnavutköy Belediye Başkanı Mustafa Candaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla Arnavutköylü hemşehrilerine çağrıda bulunarak dev ekranlarda Çekya maçını birlikte izlemeye davet etti.

Candaroğlu'nun paylaşımında şu sözlere yer verildi: "Tüm Türkiye tek yürek, inandık kazanacağız. Ay yıldızlı bayraklarımızla, Cumhuriyet Meydanı ve Hadımköy Meydanı’nda buluşuyoruz. Milli Takımımızın Çekya maçını dev ekranda hep birlikte izliyoruz."

milli-mac.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.