Esenyurt'ta ev sahibi ile kiracı arasında tartışma: Camdan kovayla su fırlattı

Esenyurt'ta ev sahibi ile kiracı arasında tartışma: Camdan kovayla su fırlattı
İstanbul Esenyurt'ta ev sahibi ile kiracı arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine kiracı ev sahibinin kapısından gitmesi için bir kova su fırlattı.

Yüksek enflasyon birlikte artışa geçen kiralar ev sahipleri ile kiracıları karşı karşıya getirmeye devam ediyor. Kiralarda yaşanan fahiş artışlar nedeniyle kira artış oranına yüzde 25 zam sınırlaması getirilmiş ve geçtiğimiz ayda da konut kiralarındaki yüzde 25'lik zam sınırı iki yıllık sürecinden ardından kaldırılmıştı.

Yaşanan gelişmelerin ardından kiracılar ve ev sahipleri arasından yaşanan anlaşmazlık sürüyor. Kimi zaman kiracılar fahiş fiyat karşısında çaresiz kalırken kimi zamanda bazı kiracılar, kira ödemeyerek ev sahiplerinin mağduriyet yaşamasına neden olabiliyor. Bunun bir örneği de İstanbul Esenyurt'ta yaşandı.

İstanbul Esenyurt Kıraç Osmangazi Mahallesi'nde bir apartmanda dairesi bulunan ev sahibi, bir türlü kiracısının ödemesi gereken kirayı alamadı.

Camdan kovayla su fırlattı

4 ay boyunca kiracısından para alamayan ve çaresiz kalan ev sahibi çözümü kiracısının karşısına çıkmakta buldu. Kiracı ile kapısına dayanana ev sahibi arasında tartışma çıktı. Kapıyı açmayan kiracı, ev sahibi ile sokak ortasında tartışmayı sürdürdü. Ev sahibinin gitmeyeceğini anlayan kiracı bunun üzerine saldırıda bulundu.

Bir kova doldurduğu suyu camdan aşağı ev sahibinin üzerine döken kiracı, sonrasında kovayı fırlatarak ortamın daha da gerginleşmesine yol açtı.

Yaşananlar o anlarda kavgaya tanıklık eden bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Tartışmada etrafta oluşan kalabalıktan bir kişinin "Dök suyu dağılsınlar" dediği duyuldu.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.