Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nden kitap bağışı kampanyası: 'Her kitap bir umut'

Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nden kitap bağışı kampanyası: 'Her kitap bir umut'
Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi vatandaşları kader mahkumlarının hayatlarına dokunacak, onlara umut ve bilgi getirecek yeni bir kampanyaya davet etti.

Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile ve İnsan Hakları Çalışma Gurubu cezaevi kütüphanelerine gönderilmek üzere kitap bağışı kampanyası başlattı.

Türkiye'deki cezaevlerine ulaştırılmak üzere Kader Mahkumları Derneği aracılığı ile Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi, kader mahkumlarının hayatlarına dokunacak kampanyayı paylaştı.

Esenyurt Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve İnsan Hakları Çalışma Gurubu iş birliğiyle hayata geçirilen kampanyaya ortak olunması için vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

Yapılan duyuruda Türkiye'deki cezaevlerine gönderilmek üzere kitap kampanyası başlatıldığı ve her çeşit kitapların bağışlanabileceği bildirildi.

Öte yandan bağışta bulunmak isteyen vatandaşlar, İstanbul Esenyurt Kent Konseyi Doğan Araslı Bulvarı Nazım Hikmet Kültür Merkezi Esenyurt İstanbul adresine ulaştırması halinde kitaplar ihtiyaçlar sahiplerine verilebilecek.

Konuyla ilgili açıklamada "Her kitap bir umut kampanyamıza desteğini bekliyoruz" notu düşülerek "Türkiye deki cezaevlerine ulaştırılmak üzere Kader Mahkumları Derneği aracılığı ile Gençlik Meclisimiz ve İnsan Hakları Çalışma Gurubu’muz iş birliği ile kitap kampanyamız başlatılmıştır. Her çeşit kitaplarınız İstanbul Esenyurt Kent Konseyi Doğan Araslı Bulvarı Nazim Hikmet Kültür Merkezi Esenyurt İstanbul adresine ulaştırmanız halinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır." ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.