Ekrem İmamoğlu'na iki yeni danışman

Ekrem İmamoğlu'na iki yeni danışman
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun iki yeni danışmanı partilerinden istifa eden isimler oldu.

İYİ Parti’den istifa eden Ece Güner ve Gelecek Partisi’nden istifa eden Serkan Özcan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığına getirildi.

İYİ Parti'nin CHP işbirliği teklifini reddetmesi ve yerel seçimlerine 'hür ve müstakil' şekilde girme kararı art arda istifalara yol açmış ve istifa eden isimlerden biri de İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner olmuştu. Güner, İstanbul’da seçimi sadece Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’un kazanabileceğini söylemiş ve İmamoğlu’na verilmeyen her oyun Kurum’u seçtirmeye yarayacağını belirtmişti.

Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan da 14 Ocak’ta sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla kendi isteğiyle görevinden ayrıldığını duyurmuştu.

Yaşanan istifaların ardından iki ismin yeni görevi belli oldu. Ece Güner ve Serkan Özcan, İmamoğlu'nun danışmanı oldu.

İki isim sosyal medya hesabından duyurdu

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptıkları paylaşımla söz konusu gelişmeyi duyuran Güner şunları yazdı:

İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu’na, beni “Başkan Danışmanı” göreviyle onurlandırdığı için teşekkür ediyorum. [Ayrıntılar aşağıda İBB açıklamasında]. Olağanüstü başarılı ve çalışkan Başkanımızla, 16 milyon İstanbullu için, ÇOK çalışacağız. Tam Yol İleri!

Serkan Özcan da şu ifadeleri kullandı:

Bugün itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sn.Ekrem İmamoğlu’nun danışmanlığı görevine atanmış buluyorum. Beni bu göreve layık gören Sn. İmamoğlu’na teşekkürlerimi sunuyorum. Kamuoyunun bilgilerine saygılarımla arz ederim.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.