Demet Akalın'dan bir yıllık bedava ev sözü

Demet Akalın'dan bir yıllık bedava ev sözü
Kiracısıyla mahkemelik olan şarkıcı Demet Akalın belli şartların sağlanmasından sonra bir yıllık bedava ev sözü verdi. İşte o şartlar...

İstanbul Ataşehir' de mankenlik yaptığı dönemde aldığını belirttiği ev ile başı dertte olan Demet Akalın kiracısıyla mahkemelik oldu.

O dönemlerde evinin ücretini krediyle ödediğini dile getiren Demet Akalın, "Ev benim! Sen kimsin ki? Adam bunu söyleyebiliyor. Acayip sinirliyim. Ben o evi almak için gece gündüz çalıştım. O zaman mankenlik yapıyordum, ayakta bekliyordum 10-12 saat. Millete yaka iğnesi takıyordum, herkesin ağız kokusunu çekiyordum. Evi krediyle ödedim. Sen gidip, 'Programda benden bahsetti, zam yapmaktan vazgeçtim' diyeceksin. Ben de sinir oldum, 'ver' dedim avukata" şeklinde konuşmuştu.

img-5256.jpg

Adam çöktü evime !

Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Demet Akalın, "Bu evleri siz bedava oturun diye almadık arkadaş adam çöktü evime ya!" mesajını paylaştı.

whatsapp-gorsel-2024-08-17-saat-10-29-07-881b77e3.jpg

Bir yıl bedava ev

Zam sonrası aldığı yeni kirayı da açıklayan Demet Akalın, "Kira 5 bin TL'ydi, 8 bin TL yeni yapmış! Uzlaşmaya da 'hayır' diyor! 35 bin TL en kötü ederi evin! Çıksın bir öğrenciye bir yıl bedava vereceğim söz! Dua eder en azından" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler

Kaynak:Beyza Şengün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.