CHP'li Polat'tan 'eylem' açıklaması: Gerekli adımlar atılmamıştır

CHP'li Polat'tan 'eylem' açıklaması: Gerekli adımlar atılmamıştır
CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı, "Mevcut yönetimin biran önce çalışan işçilerimizin maaşlarının düzeltilmesini ve banka promosyonlarının verilmesini talep ediyoruz." dedi.

CHP Bahçelievler İlçe Başkanlığı, geçtiğimiz günlerde eylem yapan belediye işçileriyle ilgili açıklama yaptı.

"Belediye işçilerinin, çalışan arkadaşlarımızın, emekçi kardeşlerimizin ülkenin içinde bulunduğu ekonomik buğram sebebiyle zor günler yaşadığı ve enflasyon sebebiyle bırakın geçinmeyi açlık sınırı altında kalan ailelerin olduğu görülmekte ve bilinmektedir" denilen kamuoyu açıklamasını Temel Polat Cumhuriyet Halk Partisi Bahçelievler Belediye Meclisi CHP Grup Basın Sözcüsü Temel Polat'ın yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

Geçtiğimiz günlerde Hak- İş Genel Merkezi'nde eylem yapan Bahçelievler belediyesi personeli emekçi işçi kardeşlerimiz hala emeklerinin karşılığını alamamaktadır. Bununla ilgili mecliste ve sahada gerekli açıklamaları yapmamıza rağmen belediye ve yönetim tarafından gerekli adımlar atılmamıştır.
2024 seçimlerinden sonra Bahçelievler Belediyesini Cumhuriyet Halk Partisi olarak kazanacağımıza inancımız tamdır. Mevcut yönetimin biran önce çalışan işçilerimizin maaşlarının düzeltilmesini ve banka promosyonlarının verilmesini talep ediyoruz. Emekçi arkadaşların taleplerini biz gelir gelmez halledeceğiz. Yerel seçimlerden sonra Bahçelievler Belediyesi, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında; çalışan, emekçi, iş arkadaşlarımızın tecrübe ve bilgileri ile birlikte ilçemizin daha yaşanılabilir bir kent olarak düzenleyeceğiz. Emekçi arkadaşlar ile beraber, sosyalist-demokrat ve geçinilebilir insan hayatına, insan haklarına, hayvan haklarına, doğaya ve yeşile saygılı, yaşanabilir bir kent olması adına çalışacağımızı ve çalışma arkadaşlarımızı tehditle değil yaşanılabilir insan standartlarıyla mutlu edeceğimizi kamuoyu bilgilerine, saygılarımızla sunarım.

İlgili Haberler

Kaynak:SELVİ SARITAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.