CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten öldürülen kurye için motorlu destek!

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik’ten öldürülen kurye için motorlu destek!
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Somali Cumhurbaşkanının oğlu tarafından öldürülen moto-kurye Yunus Emre Göçer için düzenlenen eyleme motoruyla katıldı.

Motorcular tarafından kazadan sonra ülkeden kaçtığı ortaya çıkan Somali Cumhurbaşkanının oğlu tarafından öldürülen kurye Yunus Emre Göçer için İstanbul’da bir eylem düzenlendi. Eyleme CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik de motoruyla katılarak destek verdi.

Özgür Çelik o anlar ait görüntüleri sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesajla paylaştı. Olayın peşini bırakmayacaklarını dile getiren Çelik, iktidar sahiplerine “Bu halk yalnız değil, biz varız” sözleri ile seslendi.

İşte Özgür Çelik’in motoruyla katıldığı eylemden görüntüler ve sosyal medya hesabından konuya dair yaptığı paylaşım:

Somali Cumhurbaşkanı'nın katil ve kaçak oğlunu, onuruyla yaşayıp iki çocuk büyüten vatan evladı Yunus Emre Göçer'e tercih edenlerin peşini bırakmayacağız. Her bir adımı hukuksuzluk dolu bu rezalet, halktan kopuk zalimlerin zulmünden başka bir şey değildir.

Bu zulüm akıllara, vicdanlara, halka, ama en kötüsü yalnız gördükleri Göçer ailesine yapılan zulümdür. İktidar sahipleri unutmasın ki bu halk yalnız değil, biz varız!

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.