Çatalca’da kenevir yetiştirenlere operasyon: 6 gözaltı

Çatalca’da kenevir yetiştirenlere operasyon: 6 gözaltı
Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ormanlık alanda kenevir yetiştirenlere yönelik yapılan soruşturma kapsamında yapılan operasyonda biri kadın 6 kişi gözaltına alındı.

Çatalca'da ormanlık alanda yasadışı kenevir ekimi yapıldığı yönünde bilgi alan Jandarma ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında Yalıköy Mahallesi ile Çilingoz Tabiat Parkı arasında bulunan ormanlık alanda yasadışı kenevir ekimi yapıldığı ve öğütücülerle uyuşturucu madde imal edildiğinin tespit edilmesi üzerine, Kızılcıktepe mevkiine operasyon düzenlendi.

Yapılan operasyonda; 2 Bin 120 kök kenevir, 946 bin lira, 357 dolar, 115 avro, 145 sterlin, 4 adet bilezik, 250 gram altın, 70 gram uyuşturucu madde, 1 adet tabanca, 14 adet fişek, 1 adet av tüfeği ile 19 adet fişek ele geçirildi. Olayla ilgili biri kadın 5 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti , Ormanı işgal ve faydalanma, 6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar ile diğer aletler hakkında kanundan işlem yapıldı. Hakkında gözaltı kararı bulunan S.Ö.'nün yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.