Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel: Emeğiniz için teşekkürler

Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel: Emeğiniz için teşekkürler
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, Halk Eğitim Merkezi kursiyerlerinin Muratbey Mahallesi'nde hazırladığı yıl sonu giyim sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Çatalca Halk Eğitim Kursiyerleri Muratbey Mahallesi'nde yıl sonu sergisi açtı. Serginin açılışına Çatalca Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş ve Belediye Başkanı Erhan Güzel'in yanısıra çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini Kaymakam Ermiş'le birlikte kesen Erhan Güzel, “Kursiyerlerin el emeğiyle hazırladıkları çalışmalarını inceleyip, kurs katılım belgelerini teslim ettik. Birbirinden değerli çalışmalara imza atan hanımefendilere emekleri için teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmaları çok önemisyoruz. Gerçekten el emeği göz nuru hazırlanan bu ürünler bizim için çok kıymetli. Çatalcalılar için çok değerli” açıklamasında bulundu.

Üreten kent Çatalca

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Sayın Ahmet Atalık'ı makamında ağırlayan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, “Üreten Kent Çatalca vizyonumuzla gerçekleştireceğimiz tarım politikalarımız üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdiğimiz Sayın Ahmet Atalık'a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Güzel ayrıca İstanbul Büyükşehir Belediye Metro A.Ş. Genel Müdürü Sayın Özgür Soy ve beraberindeki heyeti de ağırladı. İBB heyeti ile fikir alışverişinde bulunan Güzel, Çatalca'ya yapılacak hizmetleri masaya yatırdı.

İyi ki bizimlesiniz

Belediye Başkanı Erhan Güzel Halk Günü programında da vatandaşlarla bir araya geldi. “Talep ve isteklerini dinlediğimiz kıymetli hemşehrilerime, değerli düşünceleri için teşekkür ediyorum” diyen Güzel, “İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz. Halkçı belediyecilik anlayışımızla, Çatalca halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Güzel daha sonra, 10 ülkeden 500 sporcunun katıldığı Uluslararası Ritmik Cimnastik Turnuvası İstanbul Boğazı Kupası’nda kendi yaş grubunda şampiyon olan Bayram Kıran Gündüz Çocuk Bakım Evi öğrencisi Bilge Su Selçuk'u ağırladı. Güzel, “Bilge Su kardeşimi tebrik ediyor; başarılarla dolu, sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyorum” dedi.

c2.jpg

ÇAMLICA'YA DESTEK

Yüksek Seçim Kurulu'nun kararı ile Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran'da 2 Haziran 2024 tarihinde seçimler yenilenecek. Gerçekleşecek seçimde CHP'nin Büyükkarıştıran adayı olan Ertuğrul Çamlıca'yı ziyaret eden Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel, “Büyükkarıştıran mevcut belediye başkanı ve başkan adayımız Ertuğrul Çamlıca'ya seçim sürecinde başarı dileklerimizi iletiyoruz” dedi. Çamlıca'ya CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Saray Belediye Başkanı Abdül Taşyasan, CHP Parti Meclis üyeleri Berker Esen, Turgay Özcan ve İstanbul Büyükşehir Belediye ve Büyükçekmece Belediye Meclis Üyemiz Rıza Can Özdemir de destek verdi.

İlgili Haberler

Kaynak:TAYLAN DAŞDÖĞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.