Büyükçekmece'den Avcılar'a başarılı bir isim; Dr. Rıza Evren Kılcı

Büyükçekmece'den Avcılar'a başarılı bir isim; Dr. Rıza Evren Kılcı
​​​​​​​5 yıl Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcılığı yapan Dr. Rıza Evren Kılcı, Avcılar Belediye Başkan Yardımcılığı görevine atandı.

Avcılar için çok çalışacaklarını anlatan Kılcı, “Güçlü ve kararlı bir ekiple, belediye başkanımızın önderliğinde Avcılar'a hizmet edeceğiz” dedi.

Uzun süre Bakırköy Belediyesi'nde görev alan ve Ruhsat Denetim Müdürlüğü görevini üstlenen, ardından ise 5 yıl Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcılığı yapan başarılı isim Dr. Rıza Evren Kılcı, Avcılar Belediye Başkan Yardımcılığına atandı. Bölgenin tanınan iş insanlarından Karadeniz İnşaat'ın sahibi İnşaat Mühendisi Ahmet Karadeniz'i makamında ağırlayan Kılcı, Avcılar için büyük bir gayretle ve çabayla hizmet edeceklerinin altını çizdi.

whatsapp-gorsel-2024-05-08-saat-10-08-28-418c0972.jpg

Avcılar kıymetli bir kent

Bir tarafı göl bir tarafı deniz olan Avcılar'ın çok kıymetli bir kent olduğunun altını çizen Kılcı, “Bu güzel kente ve bu kentin güzel insanlarına Belediye Başkanımız Sayın Utku Caner Çaykara önderliğinde en iyi hizmeti vermek adına canla başla çalışacağız. Gecemiz de gündüzümüz de Avcılar olacak” ifadelerini kullandı.

Kariyeri güçlü bir isim

İsmiyle ve imza attığı başarılı işlerle adından sıkça övgüyle söz ettirmeyi başaran Dr. Rıza Evren Kılcı; yüksek inşaat mühendisi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. 2003-2009 yılları arası özel sektörde hizmet veren Kılcı, 2009 sonrası ise kamu kurumlarının gözde ismi haline gelmeyi başardı. Bakırköy Belediyesi'nde; Kesin Hesap ve Kontrol Mühendisliği ardından ise Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü görevlerini üstlenen Kılcı buradaki başarılı performansının ardından 5 yıl boyunca Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı olarak çalıştı. Büyükçekmece Belediye Başkan Yardımcılığı sonrası yeni durağı Avcılar olan başarılı ismin burada da adından sıkça söz ettirmesi bekleniyor.

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum