Borachart, İstanbul’da ‘Yaza Merhaba’ partisi düzenledi

Borachart, İstanbul’da ‘Yaza Merhaba’ partisi düzenledi
İstanbul'da Bora Gemi Kiralama Şirketi (Borachart) tarafından "Yaza Merhaba" partisinin bu yıl 22'ncisini düzenledi.

Kuru yük ve tanker gemi kiralama hizmetleri sunan Bora Gemi Kiralama Şirketi, İstanbul'da 2000 yılından beri düzenledikleri "Yaza Merhaba" partisinin bu yıl 22'cisini düzenledi. Denizcilik sektörü çalışanlarının senenin yorgunluğunu atıp aynı zamanda bir arada keyifli zaman geçirmeleri amacıyla düzenlenen partiye, denizcilik sektöründe çalışan ulusal ve uluslararası firmalardan yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Sektör temsilcilerinin buluştuğu partide, çeşitli ikramlar yer alırken misafirler müzik eşliğinde bir arada zaman geçirdi.

"ULUSLARARASI MİSAFİRLERİMİZİ AĞIRLAMAKTAN ŞEREF DUYUYORUZ"

Bora Gemi Kiralama Şirketi ortaklarından Oktay Soner, şirketin sektördeki lider firmalardan biri olduğunu ifade ederek "1985'de denizcilik ve dış ticaret şirketi olarak İstanbul'da kuruldu. 2004'de Bora Gemi Kiralama olarak yeni unvanıyla devam etti. Bugün itibarıyla sadece Türkiye'de değil Akdeniz ve Avrupa çanağında en önemli broker şirketlerden biri olmanın verdiği gururu yaşıyoruz. Bu organizasyonu biz 24 yıldır yapıyoruz. Dünyanın her yerinden uluslararası misafirlerimizi ağırlamaktan şeref duyuyoruz" diye konuştu.

Organizasyonu ticari çıkarlar amacıyla yapmadıklarını ifade eden Soner, "Uluslararası standartlarda böyle organizasyonlar hep oluyor. Deniz Ticaret Odası Brokerler Derneği olarak yaklaşık 6 yıldır özel bir yemek veriyor. Dünyanın her yerinden insanlar geliyor. Biz hali hazırda düzenlediğimiz partimize onları da davet ediyoruz. Keyifli, uluslararası bir ortam oluyor. Bunu yaparken şirketin pazarlaması önem teşkil ediyor ancak daha çok bu muhteşem şehri göstermeyi tercih ediyoruz" dedi.

"ULUSLARARASI BİR ORGANİZASYON"

Bora Gemi Kiralama Şirketi ortaklarından Burak Yıldırım ise "Borachart olarak yaklaşık 24 yıldır "Yaza Merhaba" partisi düzenliyoruz. Uluslararası bir organizasyon oluyor. Bu sene de 22. sini düzenliyoruz. Bugün burada dünyanın her yerinden yaklaşık 2 bine yakın misafirimiz olacak. Bu partileri network amaçlı düzenlemiyoruz. Denizcilik stresli bir sektör. Bu partiyi yapma amacımız arkadaşlarımızın stresten uzaklaşması için bir akşam düzenleyip, beraber eğlenmek. İlk partimiz yaklaşık 100 kişiydi bugünse 2 bin kişilere geldik" ifadelerini kullandı.

"AMACIMIZ DOSTLARIMIZLA STRESTEN UZAK BİR AKŞAM GEÇİRMEK"

Etkinliğin amacının stresten uzak bir akşam geçirmek olduğunu belirten Yıldırım, "Network açısından da çok önemli ama esas amacımız dostlarımızla stresten uzak bir akşam geçirmek. "Yaza Merhaba" partimiz geleneksel hale geldi. Pandemi ve deprem felaketi nedeniyle yapmadığımız yıllar oldu ama yaklaşık 24 seneden beri düzenli yapıyoruz. İlk başladığımızda hem yaza hem kışa merhaba partisi olarak yapıyorduk. Kalabalıklaşmaya başlayınca kapalı mekan kışın bulamamaya başladığımız için sadece yaza merhaba partisiyle devam ediyoruz. Mümkün olduğunca beraber çalıştığımız dostlarımızla bu tür ortamlarda beraber vakit geçirmeye çalışıyoruz" dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.