Beylikdüzü'nde metrobüs arızası! Araçtan dumanlar hızla yükseldi

Beylikdüzü'nde metrobüs arızası! Araçtan dumanlar hızla yükseldi
Beylikdüzü'nde öğle saatleri metrobüs arızası meydana geldi. Aracın motor bölümünden çıkan dumanlar şoförler tarafından müdahale edilmeye çalışıldı.

İstanbul Beylikdüzü'nde bugün saat 14:30 sıraları Beylikdüzü Belediyesi istasyonunda ilerleyen bir metrobüste arıza meydana geldi.

Beylikdüzü istikametinde ilerleyen metrobüs aracının, motor bölümünden dumanlar yükseldi. Dumanları fark eden şoför, araçtaki yolcuları indirerek alevlere hızla müdahale etmeye çalıştı.

Yolcular meraklı gözlerle yangının söndürülmesini izledi

Metrobüs arızası nedeniyle sefer iptal edilirken yolcular ise diğer araçlara aktarıldı. Beylikdüzü'nde meydana gelen metrobüs yangınına şoförler yangın tüpleriyle müdahalede bulundu.

Yangın kısa sürede kontrol altına alınırken İETT'ye bağlı araç yardım kurtarma ekipleri metrobüsü kaldırmak için çalışmalara başladı.

jcgy.jpg

Yangın nedeniyle araçta hasar oluştu. Yoğun dumanların yükseldiği anlarda bir yolcu müdahale anlarını cep telefonu kamerası ile kaydederken, çok sayıdaki vatandaşın yangını söndürme sırasında merakla izlemesi dikkatlerden kaçmadı.

İşte o anlar...

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.