BEYKOMDER Dayanışma Gecesine büyük ilgi!

BEYKOMDER Dayanışma Gecesine büyük ilgi!
Beylikdüzü Komşuları Derneği Dayanışma tarafından düzenlenen Dayanışma Gecesi’nin 4.’sü geçtiğimiz gün Beylikdüzü’nde gerçekleştirildi. Gecede DAMGA Gazetesi Haber Müdürü Barış Kış da plaketle ödüllendirildi.

Geliri kimsesiz ve ihtiyaç sahibi çocuklara bağışlanacak Beylikdüzü Komşuları Derneği Dayanışma gecesinin dördüncüsü geçtiğimiz akşam yoğun bir katılımla Beylikdüzü Yakuplu Sosyal Tesislerinde gerçekleşti.

Organizasyona Beylikdüzü Belediyesi ikinci Başkan Vekili Seyhan Topaloğlu, Deva Partisi İlçe Başkanı Mustafa Yayla, Yeniden Refah Partisi Beylikdüzü İlçe Başkanı Reis Güzel, İyi Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı, CHP Beylikdüzü Meclis Üyesi Nihat Akkaya, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Soyer Baş, DAMGA Gazetesi Haber Müdür Barış Kış, bölgede faaliyet gösteren STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katılım sağladı.

BEYKOMDER'E İLGİ BÜYÜYOR

Beykomder Başkanı Osman TEZEMİR, gururlu olduklarını dile getirdiği konuşmasında, "Daha önceki davetlerimizde derneğimizi uzun uzun anlatma gereği duyardım. Neler yapıyoruz, neden yapıyoruz? Fakat bugün geldiğimiz noktada bu soruların cevabını, yapmış olduğumuz hizmetlerle vermiş olmanın ve artık kabul edilmiş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ayrıca her geçen gün artan gönüllülerimizle ve diğer kurumlarla yaptığımız işbirlikleriyle güvenilir olmanın manevi huzurunu ve coşkusunu da yaşıyoruz. Yalnızca kendi ilçemizde değil, bize ihtiyacı olan vatan toprağının her köşesinde gücümüz yettiğince elimizi taşın altına koyuyoruz.

whatsapp-gorsel-2024-10-02-saat-12-44-31-f4155fec.jpg

Bazen doğuda bir köyde bazen deprem bölgesinde...

Konu ayırmaksızın tüm canlıların üstün tutulduğu bir anlayışla emek vermeye, hizmet etmeye devam edeceğiz. Etkiyi büyütmek ve geliştirmek hepimizin sorumluluğu… Bu yüzden hep dediğimiz şeyi bugün üzerine basa basa tekrar söylemek istiyorum; biz birlikte güçlüyüz, birlikte güzeliz. Bu vesileyle amacımız doğrultusunda büyük özveriyle çalışan Derneğimizin Yönetim kurulu üyelerine, gönüllülerimize, bizlerle dayanışma içerisinde olan tüm kurum ve kişilere şahsım adına çok teşekkür ediyorum. "İfadelerine yer verdi.

whatsapp-gorsel-2024-10-02-saat-12-44-31-39a150c1.jpg

DAMGA Gazetesi Haber Müdürü Barış Kış’a plaket

Gecede DAMGA Gazetesi Haber Müdürü Barış Kış da derneğe katkılardan dolayı teşekkür plaketi ile ödüllendirildi.

Kaynak:Haber Merkezi - Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.