BAKGEM'e çirkin saldırı

BAKGEM'e çirkin saldırı
İstanbul’da ilk kez bir belediye tarafından 2009 yılından beri ücretsiz olarak üniversite hazırlık destek eğitimi verilen Bakırköy Gençlik ve Eğitim Merkezi'ne çirkin saldırı gerçekleştirildi.

İstanbul’da ilk kez bir belediye tarafından 2009 yılından beri ücretsiz olarak üniversite hazırlık destek eğitimi verilen Bakırköy Gençlik ve Eğitim Merkezi'ne çirkin saldırı gerçekleştirildi. Merkezin cam ve duvarlarına yumurta ve unla saldırdığını duyuran Belediye Başkanı "Bu kadar kötülüğe gerek var mı?" dedi.

Bu kadar kötülüğe gerek var mı?

Saldırıyı sosyal medya hesaplarından duyuran Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, yaptığı paylaşımda; "Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere ücretsiz eğitim veren Bakırköy Gençlik ve Eğitim Merkezi’mizin (BAKGEM) camlarına ve duvarlarına dün gece yumurta ve unla saldırı yapılmış. %90’ın üzerinde başarı ile çalışan, ilçe belediyeleri arasında örnek teşkil eden bir EĞİTİM KURUMU’na yapılan bu saldırıyı kınıyor ve yasal işlemleri başlatıyorum. Öğrencilerimiz merak etmesin, eğitim aksamayacak, başarılı çalışmalarımıza devam edeceğiz." dedi.

Ziyaret sonrası saldırı

Geçtiğimiz haftalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, geçmiş dönem belediye başkanı Ateş Ünal Erzen yönetiminde, Meclis Üyesi Öğretmen Kenan Zülaloğlu öncülüğünde eğitimde fırsat eşitliği yaratmak için kurulan BAKGEM'i ziyaret etmişti. Ziyaretin ardından yaşanan çirkin saldırı akıllarda soru işareti bıraktı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum