Avşar: Memleketin dertlerine deva olmak için adayım!

Avşar: Memleketin dertlerine deva olmak için adayım!
Cem Birtürk Avşar, DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu için de adaylığını ilan etti.

DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu için adaylığını ilan eden Cem Birtürk Avşar, “Türkiye siyasetine yeni bir vizyon katmak için kurulan, ekonomiden tarıma, hukuktan dış politikaya birçok alanda hazırladığı eylem planlarıyla ülke yönetimine en hazır parti olduğunu kanıtlayan DEVA Parti'mizin genel merkez yönetim kurulu üyeliğine dair adaylarımı sizlerle paylaşıyorum” dedi

Son yerel seçimde DEVA Partisi'nden Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı olan bölgenin sevilen isimlerinden Cem Birtürk Avşar, DEVA Partisi Genel Merkez Yönetim Kurulu için de aday adaylığını ilan etti. DEVA Partisi adına Türkiye'ye hizmet etmek, dertlere deva olmak ve sorunların çözümünde aktif rol oynamak için yola çıktığını anlatan Avşar, tek önceliğinin partisine ve ülkeye hizmet olduğunun altını çizdi.

whatsapp-gorsel-2024-08-15-saat-12-59-55-1f896704.jpg

DEVA Partisi Türkiye'yi yönetmeye hazır

DEVA Partisi'nin Türkiye'yi yönetmeye en hazır parti olduğunu da anlatan Avşar, “Türkiye siyasetine vizyon katmak için kurulan; ekonomiden, tarıma, hukuktan dış politikaya birçok alanda hazırladığı eylem planlarıyla ülke yönetimine en hazır parti olduğunu kanıtlayan ve 4 yıldır farklı birimlerde gururla emek verdiğim partimizin Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği'ne adaylığımı sizlerle paylaşmak istiyorum” dedi.

Halkın gönlünde yer alıyoruz

DEVA Partisi'nin kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin dört bir yanında yankı bulan ve halkın gönlünde yer etmiş bir parti olduğunu söyleyen Cem Birtürk Avşar, “Türkiye'nin dinamik ve genç nüfus potansiyeline olan inancım bana bu süreçte ilham olmaktadır. Siyasetin toplumun her kesimini kucaklayan, ayrıştıcı değil birleştirici bir güç olduğuna inanıyorum. Ülkemizin demokrasi standartlarını yükseltmek insan haklarına saygıyı artırmak ve ekonomik kalkınması sağlamak adına adımlar atmak gerektiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Demokrasi için yola çıktım

Türkiye'nin demokratik standartlarına katkı sunmak için yola çıktığını anlatan Avşar, “Ülkemizin demokratik standartlarını yükseltmek, özgürlükçü demokrasi, katılımcı siyaset ve kalkınmacı ekonomi anlayışına destek olmak için gereken her şeyi yapacağım. Bu sebeple Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeliğine aday oldum. Göreve layık görülmem durumunda tecrübelerim, bilgi birikimim ve enerjimle birlikte paritmizin Türkiye için ortaya koyduğu hedefe yürekten katkı sağlayacağıma inanıyorum” ifadelerini kullandı.

whatsapp-gorsel-2024-08-15-saat-13-00-14-2dc47f46.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:DAMGA GAZETESİ - BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.