Avcılar'da "komşular" anlatıyor, Başkan Çaykara dinliyor!

Avcılar'da "komşular" anlatıyor, Başkan Çaykara dinliyor!
Avcılar Belediyesi'nin düzenlediği "Anlat Komşum" buluşmalarının ilki Ambarlı Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Başkan Çaykara, ilçe sakinlerinin sorunlarını dinledi.

Avcılar’da vatandaşların istek ve taleplerini dinleyip anında çözüme ulaştırmak için başlatılan Anlat Komşum buluşmalarının ilk adresi Ambarlı Mahallesi oldu. Anlat komşum diyerek her birinizin sesini duymak için yola çıkıyoruz diyen Avcılar Belediye Başkanı Utku Caner Çaykara: “Taleplerinizi yerinde dinlemek ve sorunlara anında çözüm üretmek için geliyoruz.”dedi.

BELEDİYE MAHALLENİZDE SÖZ SİZDE!

Avcılar Belediyesi tarafından düzenlenen Anlat Komşum buluşmaları Ambarlı Mahallesi’nde başladı. Göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşla iç içe olan Başkan Çaykara vatandaşı tek tek dinledi, taleplerini not aldı. Ambarlı Kapalı Semt Pazarı’nda düzenlenen toplantıda başkan yardımcıları, birim müdürleri ve başkan yardımcılarına bağlı müdürlüklerde görev yapan personeller talep ve istekleri dinleyerek anında çözüm için kayıt altına aldı. Belediye Mahallenizde Söz Sizde sloganıyla hayata geçirilen Anlat Komşum buluşmaları Avcılar’ın 10 mahallesinde devam edecek.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Avcılar Belediyesi ekipleri etkinlik alanındaki çocukları unutmadı. Vatandaşlar taleplerini iletirken çocuklar için oluşturulan etkinlik alanında çocuklar doyasıya eğlendi. Gün boyu süren Anlat Komşum buluşmasına Ambarlı Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların ilgisi yoğundu. Ayrıca toplantıya katılan vatandaşlara çiçek hediye edilirken belediyeye ait ikram aracı vatandaşlara hizmet verdi.

"MAHALLELERİMİZİ BİRLİKTE DAHA İYİYE TAŞIMAK İÇİN GELİYORUZ"

Göreve geldiğim günden bu yana sizlerle bir arada olmak sizleri dinlemek ve taleplerinizi hızlı bir şekilde çözüm üretmek benim en büyük önceliğim oldu ifadelerini kullanan Başkan Çaykara sözlerine şu şekilde devam etti : “ Sorularınıza anında çözüm üretmek taleplerinizi yerinde dinlemek ve mahallelerimizi birlikte daha iyiye taşımak için geliyoruz. Anlat komşum diyerek her birinizin sesini duymak için yola çıkıyoruz. Gün boyunca müdürlerimiz, başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimizle birlikte mahalle mahalle sizlerin sıkıntılarını ve dertlerini dinleyeceğiz.

"BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ, DAHA MUTLU BİR AVCILAR"

Bu yolculukta sizlerle el ele omuz omuza yürüyeceğiz diyerek sözlerine devam eden Başkan Çaykara :”Birlikte daha güçlü, daha mutlu bir Avcılar’ı inşa edeceğiz. Katılın,fikirlerinizi, isteklerinizi ve önerilerinizi bizimle paylaşın. Sizin sesiniz bizim gücümüzdür. Hep birlikte daha güzel yarınlara ulaşmak için buradayız. Yaşamın merkezi Avcılar için çok çalışıyoruz ve çalışacağız. “dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi - Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.