Alkolün etkisiyle baygınlık geçirdi, arkadaşına zor anlar yaşattı: O anlar kamerada

Alkolün etkisiyle baygınlık geçirdi, arkadaşına zor anlar yaşattı: O anlar kamerada
İstanbul Küçükçekmece'de alkol alan bir kadın, arkadaşının çileden çıkmasına yol açtı. O anlar ise olaya tanıklık eden bir vatandaşın cep telefonu kamarasına saniye saniye kaydedildi.

Küçükçekmece'de alkol alan bir kadın sokakta baygınlık geçirdi. Olay İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde meydana geldi.

İddiaya göre iki arkadaş bir eğlence mekanında alkol aldı. Ancak alkolü fazla kaçıran iki şahıstan biri arkadaşına sokak ortasında zor anlar yaşattı.

Eğlence mekanından evlerine dönmek için yola koyulan iki kadından biri sokak ortasında alkolün etkisiyle baygınlık geçirdi. Arkadaşının bir anda yere düştüğünü fark eden kadın ise duruma müdahale etmeye çalıştı.

Çantasını fırlatıp kaldırımda oturdu

Yerde yatan arkadaşını bulunduğu yerden kaldırmaya çalışan şahıs, bir süre daha çabalarına devam etti. Ancak arkadaşını ne dediyse de yerden kaldırmayı ve evine bırakmayı başaramadı.

En sonunda arkadaşını yerden kaldırma noktasında başarılı olamayan kadın pes ederek çantasını yere fırlattı ve kaldırıma oturdu.

Ayılmasını bekledi

Kaldırımda oturmaya başlayan kadın, yerde yatan arkadaşının yanında beklemeye koyuldu. Sonrasında aayıltmayı başaran kadın ve arkadaşı yola koyularak gözden kayboldu.

O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde yerde yatan arkadaşını, yanında bulunan kadının yerden kaldırmaya çalıştığı ancak bir süre sonra başarısız olarak kaldırıma oturduğu görülüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.