AK Partili vekil: 'Esenyurt'u kazanmak İstanbul'u da kazanmanın en önemli yolu'

AK Partili vekil: 'Esenyurt'u kazanmak İstanbul'u da kazanmanın en önemli yolu'
AK Parti İstanbul Milletvekilleri Esenyurt'a adeta çıkarma yaptı. Yeniden İstanbul mottosu doğrultusunda ilçeyi ziyaret eden milletvekillerinden Şamil Ayrım, “Biz Esenyurt'u geri kazanacağız. Yeter ki kendi aramızda kavga etmeyelim" dedi.

AK Parti İstanbul Milletvekilleri; Şamil Ayrım, Şengül Karslı, Oğuz Üçüncü ve Cüneyt Yüksel, Esenyurt'u ziyaret etti. AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın her cuma bir ilçede düzenlemiş olduğu “Yeniden İstanbul” mottosu doğrultusunda ilçeye çıkarma yapan milletvekillerini; AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Harun Özer, İlçe Başkan Yardımcısı Recep Gökmen, AK Parti Esenyurt Belediye Meclis Üyesi Togay Çoban ve ilçe teşkilatı üyeleri ağırladı.

Esenyurt'ta AK Parti'nin yaptığı çalışmaları ve hükümetin yatırımlarını her fırsatta vatandaşa anlattıklarını kaydeden Harun Özer, “CHP'li Esenyurt Belediyesi, devletimizin yapmaya çalıştığı Lise Kampüsü projemize çökmeye çalışıyor. Buna izin vermeyeceğiz. Bir de Esenyurt'ta devlet hastanesi meselesi de var. Yılbaşına kadar hastanenin açılması planlanıyor. Bu da gündeme gelsin istiyoruz. Zaten hem teşkilatımız hem milletvekillerimizle buradayız sahadayız, arazideyiz” dedi.

Esenyurt'u tekrar alacağız

Programda konuşan AK Partili Şengül Karslı, “Bu bir vefa hareketidir. Sahadaki çalışmalarımızın öncelikli amacı milletimize teşekkür etmek. Milletimizin cumhurbaşkanına olan ilgisi, teveccühü çok değerli. AK Parti belediyeciliği bir markadır. Maaelsef Esenyurt bu hizmetlerden mahrum. AK Parti'nin hizmet belediyeciliğinden mahrum. Biz bunu değiştirmek istiyoruz. İnşallah tekrar Esenyurt'u alacağız” diye konuştu.

2.jpg

AK Parti'ye yakışır şekilde

AK Parti İstanbul Milletvekili Oğuz Üçüncü ise AK Parti'ye yakışır şekilde çalışacaklarını söyledi. Üçüncü, “Biz gittiğimiz her yerde güler yüzle karşılaşıyoruz. Güzel bir saha çalışması yapıyoruz. Bu çalışmalara devam edeceğiz, belediye seçimlerinde de kazanan taraf olacağız. Ülkeyi bekleyen bir kaos vardı ve bu kaosu sadece Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yenebilirdi nitekim milletimiz de Cumhurbaşkanımız'ı yeniden seçti. Zorluklar var ama bunları da birlikte aşacağız. Hayatın içinde AK Parti'ye yakışır şekilde yol alacağız bundan şüpheniz olmasın” dedi.

Esenyurt bizim için çok önemli

AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel ise “Esenyurt bizim için çok önemli neden derseniz çünkü çok büyük bir ilçe. Esenyurt'u kazanmak İstanbul'u da kazanmanın en önemli yoludur” ifadelerini kullandı.

Küslüğü kırgınlığı bırakalım

Esenyurt'ta AK Partililerin birlik, beraberlik olması gerektiğini kaydeden Şamil Ayrım da; “Esenyurt siyasetle yatıp kalkan bir ilçemiz. Büyük ve önemli bir ilçemiz. Ben teşkilatta görev aldığı günden bu yana gayretle çalışan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. AK Parti gerçekten vefa partisidir. Bizim söylediğimiz bir şey var; bizi kendi içimizdeki gürültüler üzer. Geçmiş seçimlerde bunu öteledik ama bu yerel seçimlerde bizim bir hedefimiz. O da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni kazanmak. Onun için de düğüm burası. Esenyurt'u önemsiyoruz. Kolay bir süreçten geçmiyoruz, hayat pahalılığı var bunları biliyoruz. Ama Cumhurbaşkanımız bunları değerlendiriyor. Seçim kazanmış bir parti olarak mutluyuz, emek veren herkese teşekkür ediyoruz. Şuna inanın Esenyurt'u geri alacağız. Tek rakibimiz kendimiziz. Küslüğü, kırgınlığı bırakalım burayı da kazanacağız. Hedef tektir, o da kazanmak” dedi.

Esenyurtlu bir aday!

Yaklaşacak yerel seçimde AK Parti'nin Esenyurt adayının kim olacağı sorusuna da yanıt veren İlçe Başkanı Harun Özer, Esenyurtlu bir aday arzuladıklarını söyledi. Özer, “Esenyurtlu bir adayla yola devam etmek isteriz. İnşallah arzumuz bu yönde. Demokratik yapıya uygun olması da çok önemli” dedi.

kutufoto.jpg

Silivri'de aday çıkaracaklar mı?

Geçen dönem AK Parti'nin MHP lehine yarışa girmediği Silivri'de bu dönem aday çıkarıp çıkarmayacağı sorusunu yanıtlayan Şamil Ayrım ise şu ifadeleri kullandı; “Silivri için şimdi bir şey söyleyemem. Oradaki arkadaşı da başarılı görenler var, görmeyenler var. O önümüzdeki günlerde bir iki aya kadar belli olur. Bu Devlet Bahçeli beyefendi ile sayın cumhurbaşkanımızın görüşmesine bağlı bir şey.”

İl Başkanlığı'ndan plaket aldılar

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de Esenyurt ilçesindeki partililere teşekkür plaketi gönderdi. Kabaktepe adına İlçe Başkan Yardımcısı Recep Gökmen ve AK Partili Meclis Üyesi Togay Çoban ile çok sayıda partiliye plaket takdimi yapıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.