AK Partili başkan 23 Nisan kutlamalarına katılmadı!

AK Partili başkan 23 Nisan kutlamalarına katılmadı!
AK Partili Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, ilçedeki 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenlerine katılım göstermedi.


Tüm ulusça büyük bir sevinç kutladığımız 23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na katılmayan Başakşehir AKP'li Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu'na tepkiler büyüyor.

Kaymakamlığın bildirisi doğrultusunda 23 Nisan sabahı saat 10.00 da Bahçeşehir Gölet alanında yapılacak törenlerle kutlandı. Ancak Belediye başkanı Yasin Kartoğlu bu törenlere katılmadı. Ayrıca Başakşehir kaymakamı ve Bölge Garnizon Komutanıda törene katılmadılar. Cumhuriyete ve Atatürk ilkelerine duyarlı Bahçeşehir halkı bu olayı “Belediye başkanı, Kaymakam ve Garnizon Komutanının böylesine önemli bir günde törenlere katılmaması çok manidar” diyerek olayı protesto ettiler.

CHP Başakşehir İlçe Başkanı Beyzade Kayabaşı "Başakşehir kurulduğundan beri böyle bir laubaliliği yaşamadık dedikten sonra konuşmasını" söyle sürdürdü:

“Başakşehir Belediye başkanının mazeretini bilemem ama kendisinin gelmediği durumlarda belediyeden temsili olarak başkan yardımcıları katılırlardı ve selamlama yaparlardı onlar dahi gelmedi. Sosyal medyadan makamına çocuk oturturken o makamlara kendilerinin oturmasına imkan sağlayan ve o fazileti veren Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ,Silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz önünde 1 dk saygı duruşu ve İstiklal marşını okumaktan kaçınanları şiddetle kınıyoruz. Seçim öncesi 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitler haftasına tam kadro katılıp sempatik davranışlar sergileyen başkanı seçimleri aldıktan sonra temsilci dahi göndermeyen başkanı Başakşehir'li komşularımızın vicdanına havale ediyorum bırakıyorum.”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.