Ahmet Özer ile Ekrem İmamoğlu Ortak Akıl Zirvesi'nde buluştu

Ahmet Özer ile Ekrem İmamoğlu Ortak Akıl Zirvesi'nde buluştu
Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer'in düzenlediği Ortak Akıl Zirvesi'ne İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer öncülüğünde Ortak Akıl Zirvesi düzenlendi.

Düzenlenen Ortak Akıl Zirvesi'nde iş insanları ve sanayiciler bir araya geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun da katılım sağladığı zirvede CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da orada bulundu.

Zirveye dair sosyal medya hesabından paylaşım yapan Özer, "Kentimizin güçlü yanlarını açığa çıkartarak, tüm paydaşlarımızla iş birliği içinde Barış ve Kardeşlik Kenti’ni inşa edeceğiz." mesajını verdi.

Özer'in paylaşımı şöyle:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın @ekrem_imamoglu 'nun katılımıyla düzenlediğimiz Ortak Akıl Zirvesi'nde iş insanları ve sanayicilerimizle bir araya geldik. Zirvemizde CHP Genel Başkan Yardımcısı @OzgurKarabatCHP , Büyükçekmece Belediye Başkanı @drhasanakgun ile Beylikdüzü Belediye Başkanı @mmuratcalik da bizimleydi. Esenyurtumuzu üretim, ticaret ve lojistik merkezi yapmak için yola çıktık. Kentimizin güçlü yanlarını açığa çıkartarak, tüm paydaşlarımızla iş birliği içinde Barış ve Kardeşlik Kenti’ni inşa edeceğiz.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.