3 yaşındaki çocuğun feci ölümü: Aracı bırakıp olay yerinden kaçtı

3 yaşındaki çocuğun feci ölümü: Aracı bırakıp olay yerinden kaçtı
Esenyurt’a düğün için Erzurum’dan ailesiyle birlikte gelen 3 yaşındaki Ferman feci şekilde can verdi.

Olay İstanbul Esenyurt Necip Fazıl Kısakürek Mahallesi Ali Rıza Bey Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre bir aile Erzurum'dan Esenyurt’a düğün için geldi.

Sonrasında düğün salonundan ayrılan aile eve dönmek üzere yola koyulacağı esnada 3 yaşındaki çocuk, aniden yola fırladı. O esnada bölgeden geçen bir otomobil ise yola fırlayan çocuğa çarptı.

Aracı bırakıp olay yerinden kaçtı

Henüz kimliği belirlenemeyen sürücü ise kazanın ardından önce aracından çıktı ardından da otomobili bırakarak olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ağır yaralanan çocuk sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak küçük çocuk tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaza sonrası arbede yaşandı

3 yaşındaki çocuğun aracın altında kaldığı kazanın ardından vatandaşlar arasında arbede çıktı. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri bölgeyi güvenlik şeridi çekerek kapattı.

Arbedede kadının bıraktığı otomobilinin çevredeki vatandaşlar tarafından camlarının kırıldığı görüldü.

Yaşanan arbede bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansırken kaza anı da güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, küçük çocuğun bir anda yola çıktığı ve otomobilin üzerinden geçtiği anlar görülüyor. Olay sonrası çıkan arbedede sürücü tarafından terk edilen otomobilin camlarının çevredekiler tarafından kırıldığı görülüyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Emre Kulcanay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.